Dit houdt uitlijnen in

Mocht u één van de onderstaande klachten ervaren tijdens het rijden, adviseren wij u om een uitlijncontrole door ons uit te laten voeren:
• Auto trekt naar links/rechts
• Nerveus en spoorgevoelig rijgedrag
• Stuur staat scheef bij rechtuit rijden
• Stuur draait niet vanzelf terug na een bocht?
...of heeft u recentelijk een stoepje geraakt?

Bij het uitlijnen worden de wielstanden gecontroleerd en afgesteld op de voorschriften van de fabrikant. Dit is zeer nauwkeurig millimeterwerk, en daar hebben wij professionele (3D-laser) apparatuur voor. Na een goede uitlijning stuurt de auto rustiger, comfortabeler en is de wegligging aanzienlijk beter. Bij een uitlijncontrole worden alleen de wielstanden gecontoleerd.

Door ouderdom en gebruik slijten delen van het onderstel waardoor de geometrie ervan licht verandert. Dit heeft invloed op de wielstanden (en dus de uitlijning). Ook wanneer u een stoepje heeft geraakt of wanneer wanneer er onderdelen van het onderstel zijn vervangen/aangepast kunnen de wielstanden veranderen en is het noodzakelijk om de auto te laten uitlijnen.

Een verkeerde uitlijning is bovendien zeer slecht voor de banden! Banden zullen veel sneller (en op een verkeerde manier) slijten.

Twijfelt u over de staat van uw uitlijning? Of ervaart of de eerder omschreven klachten? Laat dan voordelig uw uitlijning controleren.

Actietarieven

Voor de actieprijs van slechts € 39 (normaal: € 49) controleren wij de wielstanden en het onderstel. Mocht u na de uitlijncontrole een uitlijning willen, dan betaalt u slechts € 99 (normaal: € 129) en krijgt u de controle van ons gratis.

Let op: evt. camera-uitlijning niet inbegrepen, maar is wel mogelijk tegen meerprijs. Getoonde prijzen zijn incl. btw en gelden alleen voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens.

Werkplaatsafspraak maken

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord! Indien u een vraag, opmerking of behoefte heeft aan meer uitleg of persoonlijk contact, neem dan gerust contact met ons op. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.