Op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 wordt  voor het eerst de “Radstake wandelpreuverie“ georganiseerd. De wandelroute is uitgezet op het terrein van het Achterhoeks Hippisch Festijn. Een prachtige wandeling langs het parcours van de Cross Country, een spectaculair onderdeel waarbij paarden over diverse vaste hindernissen springen. Bij de ingang wordt de toegangskaart gescand en ontvangt u de route. De route gaat door de prachtige Vennebulten, de Harreveldse bossen en langs De Beltkorenmolen “Hermien”. Tijdens de wandelroute geniet u van heerlijke gerechten uit de Oklahoma Smoker en Ofyr. Ook aan de kinderen is gedacht en zij zullen hun ogen uitkijken! Echt een bijzonder uitje voor jong & oud!

Wilt u kans maken op 2 kaarten t.w.v. € 17,50 per stuk, vul dan onderstaand formulier in. De winnaars krijgen hierover uiterlijk 3 dagen tevoren  bericht.

Meedoen aan deze winactie

Toegang tot het Hippisch Festijn

Het Achterhoeks Hippisch Festijn is voor iedereen toegankelijk. Wel dient er rekening te worden gehouden met de geldende corona-maatregelen, zo wordt iedereen bij binnenkomst gecheckt op een geldig coronabewijs. Parkeren kan ook gratis. Meer informatie leest u op: www.hippischfestijn.nl.
 
Wij wensen u veel plezier tijdens het Hippisch Festijn en hopen u binnenkort weer te zien!