Op dit moment is het voor veel mensen nog niet duidelijk wat de volgende vakantiebestemming wordt. Kunnen we al naar het buitenland bijvoorbeeld? Door deze onzekerheid wordt een vakantie dichtbij ook overwogen, Nederland heeft immers veel te bieden. Hierdoor is de verwachting dat de komende zomerperiode de auto veel meer gebruikt gaat worden. Tijdens deze zomerse omstandigheden wilt u natuurlijk ook de zekerheid hebben dat de auto technisch helemaal in orde is. Hierdoor bieden wij u een Volkswagen zomercheck aan voor slechts € 20. Voor dit bedrag wordt de Volkswagen op de 20 belangrijkste punten gecontroleerd. Om u met een nog beter gevoel in de auto te willen laten stappen ontvangt u bij het uitvoeren van een Volkswagen zomercheck een 12 Volt Mobicool koelbox 22 liter cadeau! Let op: op = op en deze actie geldt vanaf 1 juni.

Plan de zomercheck

De Volkswagen zomercheck

Tijdens de Volkswagen zomercheck controleen wij uw Volkswagen op de 20 meest belangrijke punten. Hierbij kunt u denken aan de volgende hoofdzaken:

  1. Banden
  2. Remmen
  3. Ruiten
  4. Motorruimte
  5. Elektrische installatie
  6. Interieur
  7. Exterieur
Deze hoofdzaken zijn natuurlijk weer onderverdeeld zodat we op twintig punten uitkomen. Na het uitvoeren van de zomercheck ontvangt u van onze Volkswagen-collega's een checklist met de bevindingen. Ook zullen wij, indien nodig, advies uitbrengen over uw auto. Om het helemaal compleet te maken ontvangt u ook nog eens een 12 Volt koelbox cadeau. Hiervoor geldt op = op en deze actie is geldig vanaf 1 juni.
Bekijk de checklist Zomercheck plannen

Plan de Volkswagen zomercheck!

De Volkswagen zomercheck kunt u uit laten voeren bij onze Volkswagen vestigingen in Aalten, Doetinchem en Ulft. Onze gecertificeerde Volkswagen-monteurs zullen met alle precisie uw auto controleren. Wij staan voor u klaar!

Zomercheck plannen

Neem contact met ons op!