Heeft u de beschikking over een Volkswagen zonder trekhaak, maar bent u erachter gekomen dat deze toch wel heel handig kan zijn? Bijvoorbeeld in combinatie met een fietsendrager, aanhanger of caravan? Bij Autobedrijf DAGO hebben wij de juiste én originele trekhaak voor uw Volkswagen. Vraag een (vaste, afneembare of zwenkbare) trekhaak aan en wij maken een scherp voorstel voor u! Wij kunnen u ook verder helpen in combinatie met een fietsendrager. 

Aanvraag versturen Meer informatie

Maak een combideal!

Thule VeloCompact 925 fietsendrager

De VeloCompact 925 is een compacte fietsendrager en is geschikt voor twee fietsen tot 25 kg per fiets. Deze kan direct gemonteerd worden op de trekhaak en daarnaast is een 7-polige stekker inbegrepen. De meerprijs van een 7 naar 13 polige stekker bedraagt € 19.95

Trekhaak + fietsendrager voorstel

Trekhaak of meer informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de mogelijkheiden voor een trekhaak aan te vragen. Op basis van uw kenteken maken wij graag een scherp voorstel! Laat het ons ook weten via het formulier. Wij maken graag een voorstel op maat. De aanvraag is uiteraard vrijblijvend en is van kracht wanneer u akkoord op de werkzaamheden heeft gegeven.

Ik maak graag gebruik van:
  • Op basis van uw kenteken controleren wij of er eventuele beperkingen gelden m.b.t. wettelijke typegoedkeuring en overige restricties. 
  • Indien u over een geïmporteerd voertuig beschikt, dan is de prijs op aanvraag. Dit vanwege het feit dat er mogelijke restricties zijn zoals andere bekabeling en trekhaakvoorbereiding.
  • De meerprijs voor een witte kentekenplaat bedraagt € 13
  • Inclusief 13-polige kabelset