Altijd op het juiste pad

Het wegennet wordt continu verbeterd, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarom is het cruciaal om uw Volkswagen navigatiesysteem up-to-date te houden met de navigatie update. Kies hieronder de update voor uw navigatiesysteem.

Discover systemen

De Discover navigatiesystemen: rijk uitgerust met een interactief touchscreen. Bijvoorbeeld op de Volkswagen Golf, Passat, T-Roc, Tiguan en Touareg. Klik op de button om direct de updates te bekijken. 

Naar updates

RNS/MFD navigatiesystemen

De RNS / MFD navigatiesystemen vindt u op Volkswagens die al wat langer meegaan. Bijvoorbeeld Golf 5 en 6, eerste generatie Touareg en Tiguan, Passat B6 en meer. Deze kunt u via de webshop bestellen.

Naar webshop

Maps + More navigatie

Verbind uw telefoon met de auto en navigeer moeiteloos naar uw bestemming. 

Naar updates

Liever de navigatie-updates door vakmensen verricht?

Komt u er niet uit of heeft u liever dat wij het voor u regelen? Plan dan nu uw afspraak in via onze online planner. We helpen u graag verder.

Werkplaatsafspraak maken

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Indien u een vraag, opmerking of behoefte heeft aan meer uitleg of persoonlijk contact, neem dan gerust contact met ons op. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.