APK voor € 25,-

APK voor € 25,-

Geen verrassingen achteraf


Laat uw Volkswagen keuren waar ze ’m het beste kennen: de Volkswagen dealer. Voor de APK bij de Volkswagen dealer is er een speciaal actietarief van € 25,-. Dit is een all-in prijs inclusief btw, afmeldkosten en viergas-test, EOBD-scan of roetmeting. Dit is het vaste bedrag dat u bij de Volkswagen dealer betaalt voor de keuring. Geen verrassingen achteraf.

Gratis APK in combinatie met onderhoud**

Wanneer u de APK in combinatie met onderhoud** laat uitvoeren dan is de APK gratis. U betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 3,85. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan is uw Volkswagen in de meest ervaren handen. Vooraf ontvangt u een heldere offerte en krijgt u twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

APK is inclusief


APK bij de Volkswagen Dealer is inclusief EOBD scan, 4-gas meting, roetmeting, afmeldkosten en BTW, maar exclusief extra kosten die voortkomen uit een eventuele herkeuring. De prijs geldt voor auto’s met zowel benzine- als dieselmotoren. Bij de APK in combinatie met onderhoud betaalt u alleen de wettelijke afmeldkosten van € 3,85.

Plan werkplaatsafspraak

*Prijs is inclusief 4-gas meting/roetmeting, afmeldkosten en BTW en gelden voor auto’s met zowel benzine- als diesel-motoren. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

** Onderhoud dat in aanmerking komt voor deze actie: Vast onderhoud elke 30.000 km of 24 maanden of Longlife service vanaf 15.000 km elk jaar tot max 30.000 km / max 2 jaar.


Terug naar werkplaatsacties overzicht