Aantrekkelijk geprijsde Volkswagen accessoires voor de herfst en de winter vindt u bij Autobedrijf DAGO! Wij hebben de volgende producten in de aanbieding:

Staan uw gewenste accessoires er niet tussen? Neem dan even contact met ons op! 

Rubberen mattensets

De rubberen mattensets van Volkswaen zijn nu extra voordelig! Bescherm het interieur tegen vuil van buitenaf met deze mattensets. Ideaal tijdens herfstachtige en winterse omstandigheden. Nu al vanaf € 39

Bagageruimte

Ook voor de bagageruimte van uw Volkswagen zijn er diverse accessoires tijdelijk in prijs verlaagd. Denk bijvoorbeeld aan handige bagagenetten en rubberen kofferbakmatten. 

  • Bagagenet nu voor € 49
  • Kofferbakmat nu voor € 49
Het bagagenet zorgt ervoor dat de bagage netjes op zijn plaats blijft liggen in de kofferbak. Eenvoudig te bevestigen! De kofferbakmat biedt optimale bescherming van de laadruimte tegen vocht en vuil. De mat is gemakkelijk schoon te maken en het profiel voorkomt dat de lading gaat schuiven. 
 

Alle dakdragers voor € 199

De Volkswagen dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de Volkswagen allesdragers te monteren. Alle dakdragers zijn er nu voor slechts € 199.

 

Dakkoffers / bagageboxen

Met de dakkoffers / bagageboxen hoeft u niets meer thuis te laten. De aangeboden dakkoffers zijn aerodynamisch vormgegeven waardoor het windgeruis ook meteen geminimaliseerd wordt. De dakkoffers zijn eenvoudig te monteren en te opnemen. Tevens zijn de boxen voorzien van een veilig vergrendelingssysteem die u zekerheid biedt. Wij kunnen verschillende groottes dakkoffers leveren. 

Winterbanden en wintersets

Bij Autobedrijf DAGO bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve en scherp geprijsde banden. Wij hebben al een band vanaf € 52. Wij gaan graag voor u aan de slag om een scherpe offerte te maken, met of zonder montage. Ook bieden wij complete winter- en zomersets aan op originele Volkswagen velgen. Deze zijn er al vanaf €595.

Accessoires bestellen