Veelgestelde vragen over Private Lease

Voor de één is het product Private Lease heel helder en een ander heeft behoefte aan meer uitleg. In dit overzicht vindt u de veelgestelde vragen omtrent Private Lease. Staat uw vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze Private Lease specialisten beantwoorden uw vragen graag!

Wat is Private Lease?

Private Lease kunt u voor een groot deel zien als het huren van een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. U betaalt elke maand een vaste prijs voor uw auto naar keuze. Let op: dit is exclusief eventuele boetes en brandstof. Het mooie aan Private Lease is dat u niet meer wakker hoeft te liggen van hoge onderhoudskosten of schades aan uw auto. Dit is namelijk allemaal inbegrepen in de all-in-prijs! 

Waarom voor Private Lease kiezen?

Dat is een goede vraag. Private Lease biedt u in ieder geval een goed financieel overzicht en zekerheid. Op eventuele boetes en brandstof is namelijk alles in het Private Lease contract inbegrepen, en dat voor een scherpe én vaste prijs per maand! 

Hoe werkt Private Lease bij jullie?

Bij ons werkt Private Lease eigenlijk heel eenvoudig. We hebben het in een paar eenvoudige stappen voor u uitgelegd:

  1. Kies uw gewenste Volkswagen en opties
  2. Bepaal uw looptijd en aantal kilometers
  3. Neem contact met ons op
  4. Financiële check
  5. Wij leveren uw gewenste Volkswagen
Het lijkt heel eenvoudig en dat is het eigenlijk ook, maar wij kunnen ons voorstellen dat u graag met een van onze adviseurs in contact komt omtrent Private Lease. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk en wij helpen u dan ook graag op weg. 

Betaal ik eigen risico bij Private Lease?

Ja, u heeft een minimaal eigen risico van € 125. Tijdens het samenstellen van uw Private Lease contract heeft u overigens ook nog de keuze uit een eigen risico van € 250 en € 500. 

Is Private Lease aftrekbaar?

Voor een particulier is Private Lease niet aftrekbaar van de belasting. Indien u ondernemer bent, dan kunnen de zakelijk gereden kilometers opgegeven worden.

Behoud ik mijn schadevrije jaren?

Ja, bij Private Lease behoudt u uw schadevrije jaren. Indien u zonder schade rijdt, dan bouwt u ook schadevrije jaren op. 

Meer kilometers dan contractueel afgesproken

In het contract staat de meerprijs per kilometers. Deze worden evenals de minder gereden kilometers met u verrekend. 

Wat is de looptijd?

Bij DAGO heeft u de keuze uit een looptijd van 36, 48 of 60 maanden.

Ik wil mijn contract opzeggen

Mocht u het contract voortijdig willen beëindigen, dan zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. 

Krijg ik een BKR registratie?

Ja, wij zijn verplicht om het Private Lease contract als kredietovereenkomst bij het BKR in Tiel te registreren.