Volkswagen Private Lease modellen

Volkswagen Private Lease

Voor een vast bedrag per maand

Wilt u een nieuwe Volkswagen rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor Private Lease. Bij Private Lease zijn namelijk alle belastingen en verzekeringen inbegrepen. Bijkomend voordeel is dat u geen aanbetaling hoeft te doen. Het enige wat u zelf dient te regelen is het tanken van de auto. 

Bij Autobedrijf DAGO kunt u zelf uw gewenste Volkswagen samenstellen. Allereerst kiest u uw gewenste looptijd en het aantal verwachte kilometers dat u per jaar gaat rijden. Daarnaast kunt u de beschikbare uitvoering kiezen. Wanneer u de aanvraag doorlopen hebt zullen wij contact met u opnemen. Dan hebben wij ook de mogelijkheid om specifieker op uw gewenste Volkswagen in te gaan. Denk aan het kiezen van de gewenste kleur en overige opties. 

Wij adviseren u graag omtrent de verschillende aanschafmogelijkheden! 

De voordelen van Volkswagen Private Lease

  • Rijden in uw droomauto voor een vast bedrag per maand
  • Onderhoud en reparaties inbegrepen
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Geld terug bij te weinig kilometers
  • Wegenbelasting inbegrepen
  • Geen afschrijving
  • Verzekering is geregeld

Private Lease van DAGO Autogroep wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Door de grondstoftekorten zijn prijsstijgingen helaas niet uit te sluiten, neem contact op met onze verkoopadviseurs voor actuele levertijden en prijzen. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bekijk hier de algemene voorwaarden.