Volkswagen onderhoudsprijzen

Uw Volkswagen verdient het beste onderhoud. DAGO is officieel Volkswagen Service dealer, wat betekent dat wij uw Volkswagen alleen maar het beste bieden. Wij zijn transparant over onze onderhoudsprijzen en werken met scherpe pakketprijzen. Mochten extra werkzaamheden nodig zijn, dan zullen wij dit altijd met u bespreken. 

Het onderhoud van uw Volkswagen wordt door ons netjes geregistreerd in onze systemen en het (digitale) onderhoudsboekje. Zo kunt u exact aantonen, wanneer en welk onderhoud uw Volkswagen heeft gehad. Dit zal ook resulteren in een hogere restwaarde.

Indien u het onderhoud bij DAGO uit laat voeren, heeft u recht op Mobiliteitsservice. Dit is pechhulp service met dekking in heel Europa, geheel gratis! Ook geven wij 4 jaar garantie op onze reparaties. Bekijk hieronder onze scherpe onderhoudstarieven per Volkswagen model.

Volkswagen Economy Service

Speciaal voor de Volkswagen modellen welke al wat langer meegaan is erde Volkswagen Economy Service. Dit zijn lage onderhoudsprijzen, met de zekerheid van kwaliteit. Dit voordelige onderhoud bieden wij aan voor Volkswagen modellen met bouwjaren tussen 1996 en 2016, afhankelijk van het model. Bekijk hierboven via de link of uw Volkswagen in aanmerking komt voor Economy Service bij Volkswagen dealer DAGO en bekijk direct de prijzen. 

Hierom kiest u voor DAGO

  • Gespecialiseerde Volkswagen monteurs
  • Vaste lage pakketprijzen
  • Volkswagen Mobiliteitsservice
  • 4 jaar garantie op reparaties
  • Behoud van fabrieksgarantie