De onderdelendienst van DAGO Autogroep

Naast de particuliere klant helpen wij ook de zakelijke klant verder. Wij leveren originele onderdelen van al onze merken. De onderdelendienst kent vele voordelen. Zo kunnen wij uw gewenste onderdelen vaak nog dezelfde dag leveren of anders zeker de volgende dag. Daarnaast denken wij met u mee en ontvangt u van ons eventuele technische ondersteuning. Tevens leveren wij uitsluitend originele Volkswagen onderdelen. De Onderdelendienst vindt u bij ons in Aalten en in Doetinchem!

Volkswagen onderdelen

Wij leveren alle denkbare Volkswagen onderdelen en accessoires. Tevens leveren wij uitsluitend originele onderdelen en hierop ontvangt u standaard 2 jaar onderdelengarantie. 's Ochtends besteld is 's middags geleverd en 's middags besteld is de volgende ochtend geleverd. Uiteraard tegen heldere inkoopvoorwaarden. Indien u behoefte heeft aan technische ondersteuning, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Onze collega's van De Onderdelendienst beschikken over de juiste technische kennis en expertise. Wij denken graag met u mee!

Onderdelen bestellen

Bent u op zoek naar een onderdeel voor uw Volkswagen? In de meeste gevallen kunnen wij u zeker verder helpen. Neem contact met ons op en wij leveren u aan de gewenste onderdelen en accessoires voor uw Volkswagen. 

Onderdelen bestellen

Originele versus imitatie onderdelen

Bent u benieuwd naar de verschillen tussen originele Volkswagen en imitatie onderdelen? In de video ziet u waarom wij kiezen voor originele fabrieksonderdelen. U ontvangt de juiste én kwalitatieve onderdelen en daarbij ook nog eens 2 jaar onderdelengarantie. 

Contact opnemen met De Onderdelendienst