Volkswagen onderhoud

Volkswagen onderhoud betekent bij DAGO dat uw Volkswagen volgens de voorschriften van de fabriek onderhouden wordt. Uiteraard maken wij alleen gebruik van originele Volkswagen onderdelen en werken er gespecialiseerde monteurs aan uw auto. Wij snappen als geen ander dat u graag een auto wilt die veilig en betrouwbaar is, en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Als Volkswagen dealer kennen wij uw auto natuurlijk het beste. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u de fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Voor onderhoud aan uw Volkswagen bent u in Aalten, Doetinchem en Ulft bij ons aan het juiste adres!

Haal- en brengservice

Komt u met uw Volkswagen in onze werkplaats? Op kleine reparaties en onderhoudsbeurten kunt u uiteraard wachten, maar mocht het wat langer duren, dan kunnen wij u ook naar de gewenste bestemming brengen. Deze service is uiteraard gratis, wel zo fijn toch? U mag gratis gebruik maken van deze dienst voor afstanden tot ongeveer 15 rijminuten. 

  • Wij brengen u naar uw gewenste bestemming
  • Of wij halen uw Volkswagen bij u op en brengen deze na de beurt weer terug
  • Of wij halen uw Volkswagen op en nemen een vervangende auto* mee
* Bij ons kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Deze service bieden wij tegen een scherp tarief aan. Vraag onze medewerkers naar de tarieven. 
Update 21-12-2021: vanwege de huidige coronamaatregelen bieden wij op dit moment tijdelijk geen haal- en brengservice aan.

Express service

Heeft u een klein probleempje met uw Volkswagen? Denk bijvoorbeeld aan een defect lampje, een lekke band of het bijvullen van de olie. Dan vinden wij het een kleine moeite om dit even snel voor u op te lossen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Klaar terwijl u wacht! 

 
Werkplaatsafspraak plannen Offerte onderhoudsbeurt / reparatie

Onderhoudsprijzen

Transparantie en duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. Wij geven u dan ook graag inzicht in de onderhoudsprijzen voor uw Volkswagen. Mocht u een offerte voor een onderhoudsbeurt aanvragen dan is offerte ook echt de daadwerkelijke prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Bekijk de onderhoudsprijzen

Werkplaatsacties

Het hele jaar door hebben wij aantrekkelijke werkplaatsacties voor uw Volkswagen. Denk bijvoorbeeld aan een seizoenscheck voor slechts € 20. Daarnaast hebben wij aantrekkelijk geprijsde seizoensgebonden accessoires, banden en complete wielensets. 

Werkplaatsacties bekijken

Onderdelen

U wilt toch het beste voor uw Volkswagen? Kies dan voor originele onderdelen. Wij verkopen en werken uitsluitend met originele onderdelen van Volkswagen. Bij versleten of defecte onderdelen kunt u gebruik maken van De Onderdelendienst van DAGO. Wij beschikken over een grote voorraad en mochten wij uw gewenste onderdeel toch niet op voorraad hebben, dan kunnen wij deze binnen 24 uur leveren. De Onderdelendienst is er voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.  

Meer over Volkswagen onderdelen

Volkswagen APK slechts € 30

Bij DAGO betaalt u slechts € 30 voor een APK. Kiest u voor APK en een onderhoudsbeurt, dan is de APK voor uw Volkswagen geheel gratis. De APK wordt uiteraard volgens de regels en richtlijnen, en door een erkende Volkswagen monteur uitgevoerd. 

Meer over Volkswagen APK

Bandenservice

U kunt niet alleen voor een bandenwissel bij ons terecht, maar ook voor de opslag. Wij beschikken namelijk over een bandenhotel waar uw banden veilig en droog opgeslagen worden. Zo blijven uw banden in goede conditie en heeft u er zelf geen omkijken meer naar! Tevens scheelt het natuurlijk ruimte en mocht u een zomer- of winterbandenwissel plannen, dan halen wij deze weer uit ons bandenhotel tevoorschijn! 

Lees meer over onze bandenservice

Mobiliteitsservice

Een goed onderhouden Volkswagen behoudt de mobiliteitsservice. Dat betekent dat u altijd recht heeft op pechhulp. Ongeacht of u nou in Nederland of in Europa met pech langs de kant van de weg staat. Bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen zit er standaard gratis 2 jaar mobiliteitsservice inbegrepen. Met de mobiliteitsservice van Volkswagen is een ANWB abonnement overbodig geworden. 

Lees meer over de mobiliteitsservice

Longlife onderhoudsbeurt

Dankzij moderne technieken is er veel minder vaak onderhoud nodig. Uw Volkswagen met verlengd onderhoudsinterval geeft zelf aan wanneer onderhoud nodig is. De boordcomputer herinnert u automatisch op het juiste tijdstip aan de volgende onderhoudsservice. Vanaf bouwjaar 2000 adviseren wij een Longlife onderhoudsbeurt. Deze onderhoudsbeurt is noodzakelijk bij elke 30.000 kilometer of elke twee jaar. Hiermee houden wij uw Volkswagen in topconditie! 

Volkswagen Economy Service

Voor oudere Volkswagen modellen blijft de Volkswagen dealer een goed, maar ook voordelig adres voor onderhoud en reparatie. Voor een aantal Volkswagen modellen heeft DAGO  namelijk voordelige onderhoudstarieven. Daarnaast hebben we voor een Volkswagen vanaf een bepaalde leeftijd Volkswagen Economy Onderdelen. Volkswagen onderdelen, maar dan speciaal ontwikkeld voor de oudere Volkswagen modellen. Deze onderdelen zijn voordeliger dan originele onderdelen maar ook 100% Volkswagen en hebben 2 jaar garantie.

Samen met de verlengde onderhoudsintervallen en de keuze voor Volkswagen Economy onderdelen bespaart u aanzienlijk op uw onderhouds- en reparatiekosten. 

Meer over Volkswagen Economy Service

SCM auto alarm certificaat

Wanneer u de pech heeft, dat iemand het op uw auto voorzien heeft, dan wilt u daarop voorbereid zijn. Met een alarmsysteem dat goed functioneert en een verzekering die u helpt. Het is daarvoor van belang dat uw alarmsysteem als hij 3 jaar oud is, ieder jaar gekeurd wordt. Tijdens de keuring zullen wij controleren of uw alarm nog aan alle eisen voldoet en of het systeem nog naar behoren functioneert. Wij zijn een erkend SCM keuringsbedrijf en verstrekken alarmcertificaten wanneer het alarm aan de eisen voldoet. 

Meer informatie Keuring plannen