DAGO houdt u op de hoogte Wereldpremière Golf 8 op 24 oktober

  • Volkswagen
Volkswagen Golf 8

Wereldpremière Golf 8 op 24 oktober

Op 24 oktober aanstaande is het zover! Dan vindt de wereldpremière van de achtste generatie van de Volkswagen Golf plaats in Wolfsburg. De Golf 8 is digitaler en meer verbonden dan ooit tevoren. Daarnaast zit de Golf 8 vol innovaties en is hij te herkennen aan een onmiskenbaar design.

In de Golf 8 zijn de sterke punten die de Golf wereldwijd tot een succes hebben gemaakt, verder aangescherpt. Naast een vernieuwde range efficiënte motoren geven verder ontwikkelde ondersteltechnologieën de Golf 8 een boost wat betreft de rijeigenschappen. De nieuwe Golf is tevens een voorloper in digitalisering en connectiviteit, rijassistentiesystemen en onlinefuncties en -diensten.

Wat betreft het design wordt de Golf 8 dynamischer dan ooit tevoren, maar tegelijkertijd blijft het herkenbare Golf design intact. Aan de binnenkant van het compacte model zijn het frisse kleuren en stoffen die de nieuwe uitstraling van de Golf 8 bepalen. Ook beschikt hij over een nieuwe digitale cockpit.

De Golf 8 is  medio december te bestellen bij DAGO Autogroep. de Nederlandse marktintroductie zal plaats vinden in maart 2020.


Terug naar nieuwsoverzicht