11 november 2020

Laten we meteen maar met de deur in huis vallen: de 100% elektrische Volkswagen ID.4 is dit jaar nog leverbaar! Ook hebben wij extra voorraad kunnen bemachtigen waardoor wij de ID.4 nog aan kunnen bieden. Echter, zo lang de voorraad strekt natuurlijk. In ieder geval wil dat zeggen dat het aantrekkelijke bijtellingstarief van 8% tot €45.000 van toepassing is.

De eerste ID.4 modellen die bij ons arriveren betreffen de ID.4 1ST en 1ST Max uitvoeringen. Deze hebben een 77 kWh accupakket en een zeer grote actieradius van maximaal 501 kilometer. U rijdt de ID.4 1ST vanaf €47.340. Naast de basisuitvoering is er nog de ID.4 1ST Max uitvoering. Deze heeft onder andere automatische airco in 3-zones, travel assist, elektrische achterklep, panoramadak, ergo-active stoelen, 360 graden camera en LED-Matrix koplampen (IQ.Light) als extra's ten opzichte van de basisuitvoering. De ID.4 1ST Max is bij ons te bestellen vanaf €56.940

Wij doen u graag een voorstel!

De verkoop van de ID.4 gaat door en zoals eerder genoemd is de beschikbaarheid helaas beperkt. Gezien de interesse worden offerte aanvragen op volgorde van binnenkomst behandeld. In geval van zakelijke operational lease is de ID.4 alleen leverbaar in combinatie met een aantrekkelijk leasecontract via onze eigen leasemaatschappij RegioLease. Wij komen graag met u in contact!

UPDATE

Wij zijn voor 2020 uitverkocht, maar maken graag een voorstel met levering in 2021 voor u! Ook dan kunnen wij de Volkswagen ID.4 weer volop leveren. Neem contact met ons op en wij staan u zo spoedig mogelijk te woord! Het is dus niet meer mogelijk om een ID.4 met 8% bijtelling te verkrijgen.

Contact opnemen ID.4 accessoires

Contact opnemen

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Wij helpen u graag!

ID.4 review

Bekijk de video met een review over het interieur en exterieur van de ID.4

Bekijk de elektrische SUV