10 december 2020

Na de ID.3 is ook de ID.4 gearriveerd in Nederland en bij Autobedrijf DAGO. De eerste voorraad ID.4 modellen zijn al volledig uitverkocht en gaan deze maand nog de weg op. In minder dan een jaar tijd heeft Volkswagen nu twee volledig elektrische modellen geïntroduceerd. In eerste instantie ziet u de ID.4 1ST en 1STM Max op de Nederlandse wegen verschijnen. In een later stadium volgen de prijzen van de overige uitvoeringen. 

Logistieke operatie

De levering van de ID.4 vindt zowel per spoor als over de weg plaats. Allereerst komen de Volkswagen ID.4 modellen bij de importeur Pon in Leusden aan, vervolgens worden deze op de vrachtwagen geladen en naar Aalten en Doetinchem getransporteerd. Nederland en Duitsland zijn de eerste twee landen die de beschikking krijgen over de ID.4. 

Volop beschikbaarheid in 2021

Dat de Volkswagen ID.4 nu al een succes is moge duidelijk zijn. In een mum van tijd waren wij door de voorraad van 2020 heen. Het mooie is dat wij de ID.4 voor 2021 volop kunnen bestellen. Wij komen graag in contact met u en maken graag een voorstel op maat! 

ID.4 pagina bekijken Offerte 2021 aanvragen

Offerte / informatie aanvragen

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Neem contact met ons op!

ID.4 geleverd in Nederland