DAGO houdt u op de hoogte Volkswagen ID.3 te zien in Nederland

  • Volkswagen
De nieuwe Volkswagen ID.3 is vanaf nu bij Dago te bestellen.

Volkswagen ID.3 te zien in Nederland

Het nieuwste elektrische model van Volkswagen is vanaf heden op Schiphol te zien. De Volkswagen ID.3 is daar te bewonderen bij de hoofdingang. Een plek die niet voor iedereen makkelijk te bereiken is, maar toch wel het bezoeken waard is als u in de buurt bent. Het elektrische model is gecamoufleerd en er is ook geen mogelijkheid om een proefrit te maken. Wees echter niet getreurd, de onthulling van de ID.3 laat namelijk niet lang op zich wachten. Tijdens de IAA, een autobeurs, in Frankfurt wordt het model officieel onthuld. Hier kunt u de ID zonder camouflage bekijken, inclusief alle interieur én exterieurdetails.

ID.3 pagina bekijken

Live onthulling volgen

De onthulling van de ID.3 zal ook door Volkswagen live uitgezonden worden. Dit is immers het officiële moment waar u en wij al lange tijd naar uitkeken.

Maar liefst 420 kilometer actieradius

Met de komst van de ID.3 gaat Volkswagen een nieuw tijdperk in. Het elektrische model is gemaakt voor iedereen en combineert de nieuwste technieken met de betrouwbaarheid van Volkswagen. Er zijn drie actieradius niveau’s, namelijk een basis accu van 45 kWh, middel van 58 kWh en een grote accu van maar liefst 77 kWh. Met deze accupakketten is het mogelijk om respectievelijk 330 kilometer, 420 kilometer  en zelfs 550 kilometer te rijden. De ID.3 first zal een actieradius van 420 kilometer krijgen.

Het laatste nieuws ontvangen van de ID.3 specialist?

Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de nieuwe ID.3. Wanneer wij definitieve prijzen of specificaties ontvangen van Volkswagen zullen wij u direct informeren.

*De waardes m.b.t. de actieradius kunnen afwijken.


Terug naar nieuwsoverzicht