24 juni 2020

Dit is de nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake 2020!

  • Geheel nieuw en hoogwaardig in- en exterieur
  • Leverbaar als extra efficiënte plug-in hybrid
  • Vanaf dit najaar leverbaar
  • Ook als Arteon R met 320 pk
  • maximaal 1.632 liter bagageruimte!
De Arteon, een van de topmodellen van Volkswagen is vernieuwd. Het exterieur design is verder vernieuwd en het interieur is compleet nieuw. De belangrijkste ontwikkeling: de nieuwe Arteon komt er als Shooting Brake en dat laten wij graag aan u zien. 
 
De Arteon Shooting Brake 2020 heeft een compleet eigen design vanaf de B-stijl met een lange daklijn die overvloeit in een aanwezige spoiler. Daarbij loopt de lijn vanaf de achterste zijramen op en zijn de wielkasten verder verbreed voor een krachtige uitstraling. Met dit uiterlijk wordt de praktische bruikbaarheid en functionaliteit van een stationwagen gecombineerd met het design van een luxe sportwagen. 
 
Nieuw interieur en cockpit Arteon Station

Een exterieur als deze verdient op zijn minst een passend interieur en dat is precies de instelling waarmee de interieurontwerpers van Volkswagen aan de slag zijn gegaan. Het hele dassbhoard is compleet opnieuw ontworpen met compleet nieuwe elementen als luchtuitlaten, sierlijsten, infotainmentgedeelte, climatecontrol bediening en portierbekleding. Alle modellen beschikken standaard over Digital Cockpit Pro, een volledig digitaal instrumentenpaneel. Het multifunctionele stuurwiel is een nieuwe versie en is uitgerust met touch-elementen. 

Dankzij Wireless App-Connect is elke smartphone draadloos met de Arteon te verbinden, waarbij Apple Carplay en Android auto tot de bescchikking staan. Bepaalde type smartphones kunnen zelfs als digitale autosleutel worden gebruikt. Optioneel in de nieuwe Arteon Shooting Brake 2020 is het 700 watt high-end geluidssysteem van Harman/Kardon. Dit is op maat gemaakt voor dit model, waardoor de geluidskwaliteit een geweldige beleving bied. 

nieuwe motoren en eHybrid. 

De Arteon Shooting brake is leverbaar met de 2.0 TSI motor met 190 pk, 2.0 TDI dieselmotor met 200 pk, eHybrid motor met een systeemvermogen van 218 pk en een ruimte elektrische actieradius. Alle modellen worden standaard geleverd als sprotieve R-Line uitvoering. De levering hiervan start dit najaar, exacte prijzen worden in aanloop naar onze showroomintroductie bekend gemaakt. 

Exclusieve Arteon Shooting Brake R

Het absolute topmodel wordt de Shooting Brake R, met 2.0 TSI benzinemotor met 320 pk, 420 Nm koppel en 4Motion. Een compleet andere ervaring qua rijdynamiek, dankzij R-Performance Torque Vectoring en de geoptimaliseerde DSG transmissie. 

Als eerste een offerte ontvangen voor de Arteon Shooting Brake, zodra dat mogelijk is?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!