21 september 2021

De nieuwe Volkswagen Polo 2021-2022 staat voor u klaar bij onze Volkswagen-vestiging in Aalten en Doetinchem en dat is goed nieuws! Vanaf nu heeft u namelijk de mogelijkheid om het vernieuwde model in alle rust te komen bekijken en te testen middels een proefrit. U bent van harte welkom bij onze Volkswagen-vestiging in Aalten of Doetinchem. 

Wilt u er zeker van zijn dat u als een van de eersten kunt proefrijden in de nieuwe Polo? Laat het ons even weten. Wij plannen graag alvast een proefrit / afspraak voor u in.

Proefrit plannen Informatie / offerte

Afspraak plannen voor de nieuwe Polo

Wij staan voor u klaar!

Volkswagen Aalten

U bent van harte welkom bij onze Volkswagen-vestiging in Aalten, Richard te Brake en Erik Blankert zijn onze specialisten en helpen u graag verder. Of het nou een nieuwe, gebruikte of demonstratie auto betreft, Richard en Erik hebben een passende Volkswagen voor u! 

Richard en Erik vertellen u graag meer over de nieuwe Volkswagen Polo, wees welkom!

Volkswagen Doetinchem

Alfred Beumer en Sandor Vamos zijn onze Volkswagen specialisten in Doetinchem, zij adviseren u graag bij de aanschaf van een Volkswagen. Vanaf 29 september kunt u bij Sandor en Alfred terecht voor een proefrit en kennismaking in de nieuwe Polo, de koffie staat klaar!

Dit is de nieuwe Polo