18 december 2020

De elektrische ID.4 is nu al zo gewild dat Volkswagen per direct heeft besloten om prijzen van de reguliere uitvoeringen bekend te maken. De ID.4 1ST was de eerste uitvoering die bestelbaar was in Nederland. Deze 1ST waren in een mum van tijd uitverkocht waardoor Volkswagen besloten heeft om de andere uitvoeringen ook bestelbaar te maken. 

In vier stappen naar wens samen te stellen

In slechts vier stappen kunt u de Volkswagen ID.4 volledig naar wens samenstellen. Allereerst dient u een keuze te maken voor wat betreft het accupakket en de gewenste uitvoeirng. Gaat u voor 52 kWh of 77 kWh? Daarna heeft u de keuze uit maar liefst zes uitvoeringen, namelijk City, Life, Business, Family, Tech en Max. Wanneer u naar de volgende stap gaat (stap 2), dan heeft u de mogelijkheid om het interieur samen te stellen. Bij stap 3 kunt u het exterieur van de ID.4 verder naar wens samenstellen. Denk hierbij aan de kleur, velgen etc. Wanneer u bij de laatste stap aan bent gekomen heeft u nog de moelijkheid om een warmtepomp, trekhaak of andere accessoires te selecteren. 

ID.4 Life vanaf €47.290

Volgend jaar komt de ID.4 City als basismodel met het 52 kWh accupakket beschikbaar. Dan zullen ook de prijzen ervan gecommuniceer worden. Momenteel is de basisuitvoering de ID.4 Life. Deze heeft de beschikking over het 77 kWh accupakket en is te bestellen vanaf €47.290. Na de ID.4 Life is de ID.4 Business de volgende in het programma. Deze is er vanaf €51.240 en is afgestemd op de wensen van de zakelijke klant. Zoals de naam het al doet vermoeden is de ID.4 Family bedoeld voor het gezinsleven. Deze is te bestellen vanaf €52.440 en heeft onder andere geluiddempende zijruiten voor, variabel in te delen bagageruimte en panoramisch glazen dak.

De ID.4 Tech heeft de beschikking over een waslijst aan technische features. Deze heeft onder andere Travel Assist waardoor u gedeeltelijk autonoom kunt rijden, Side Assist en een 360 graden camera. Ook is de achterklep elektrisch bedienbaar. De vanafprijs bedraagt €55.640.

Als laatste in de rij staat de ID.4 Max. Deze is maximaal uitgerust en is er vanaf €60.420. Top-sport voorstoelen in ArtVelours met geïntegreerde hoofsteunen en het Sport Pakket Plus met Dynamic Chassis Control en progressive steering zijn de standaard! Net als de warmtepomp.

Offerte ID.4 aanvragen Prijslijst ID.4 2021 downloaden

De prijzen van de ID.4 op een rij

Volkswagen ID.4 City: bestelbaar vanaf maart 2021

Volkswagen ID.4 Life: vanaf €47.290

Volkwagen ID.4 Business: vanaf €51.240

Volkswagen ID.4 Family: vanaf €52.440

Volkswagen ID.4 Tech: vanaf €55.640

Volkswagen ID.4 Max: vanaf €60.240

Let op: levering in 2021 waardoor de bijtelling 12% tot €40.000 bedraagt.

Bekijk de brochure

ID.4 naar wens samenstellen

Wilt u de Volkswagen ID.4 naar wens samenstellen? Dat kan! U kunt op de website van Volkswagen de ID.4 compleet naar wens samenstellen. Na het doorlopen van de configuratie ontvangt u een configuratiecode. Deze kunt u met ons delen en op basis van de code kunnen wij de auto bestellen / een offerte uitwerken. Zowel zakelijk als privé maken wij graag een offerte voor u! 

ID.4 samenstellen Configuratiecode delen

Offerte aanvragen / configuratiecode delen

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!