20 augustus 2020

De eerste Volkswagen ID.3 modellen zijn binnenkort in onze showrooms te bewonderen, maar dat weerhoudt Volkswagen er niet van om het elektrisch offensief te laten stagneren. Onlangs is het merk gestart met de productie van de eerste volledige SUV, namelijk de Volkswagen ID.4. Net als de ID.3 wordt de ID.4 in Zwickau geproduceerd en zal dit volledig CO2-neutraal zijn. De officiële onthulling met alle exterieurdetails zal eind september plaatsvinden. De marktintroductie staat eind dit jaar op de planning waardoor we de eerste modellen in het eerste kwartaal van 2021 in Nederland verwachten. 

 

Video ID. Modellen Volkswagen

Uit de recentelijk gedeelde video door Volkswagen krijgen we een glimp te zienvan de ID.4. Aan het einde wordt het definitieve productiemodel door Volkswagen CEO Ralf Brandstätter naar buiten gereden en zien we de eerste details van de achterkant. Wat direct opvalt is dat er een lichtstrip over de gehele breedte van de achterklep loopt. Ook is in dit geval de kleur van de achterklep hetzelfde als de rest van de ID.4. 

Blijf op de hoogte!

We kunnen ons voorstellen dat u erg benieuwd bent naar de volledig elektrische SUV van Volkswagen. Autobedrijf DAGO houdt u dan ook maar al te graag op de hoogte omtrent de Volkswagen ID.4. Wanneer wij relevante updates ontvangen vanuit Volkswagen, zullen wij dit met u communiceren. Hierbij kunt u denken aan de verwachte introductie, informatie over prijzen, actieradius en uitvoeringen. Meld u aan en wij zullen u blijvend informeren. U heeft de mogelijkheid om zich te allen tijde weer uit te schrijven. 

Ik wil graag*