DAGO houdt u op de hoogte Polo zakenauto van het jaar

  • Volkswagen
De polo is onlangs verkozen tot zakenauto van het jaar 2020.

Polo zakenauto van het jaar

Dat de Volkswagen Polo een enorm populaire en gewaardeerde auto is wisten wij al, maar dat de vakjury deze mening ook heeft maakt het natuurlijk extra mooi! De Volkswagen Polo is namelijk verkozen tot ‘Zakenauto van het jaar 2020’ en eindigde ook nog eens als winnaar in het segment van compacte auto’s. Deze onderscheidingen werden uitgereikt tijdens het jaarlijks terugkerende AM Driving Business Awards.

Vaste waarde in de zakenautowereld

De Volkswagen Polo heeft inmiddels alweer een lange geschiedenis. In 1975 werd de Polo voor het eerst geproduceerd en door de jaren heen is het model verder vernieuwd en uitgegroeid tot een vaste waarde als zakenauto. Dat vond ook de vakjury en daarnaast prezen zij het hoge marktaandeel, de rol van de dealers en de gunstige prijs.

Jaarlijks terugkerend event

Het jaarlijks terugkerende evenement is een initiatief van het Nederlands autovakblad Automobiel Management. Zij hebben gekozen voor een vakjury dat bestaat uit directieleden van de grootste leasemaatschappijen van Nederland, vertegenwoordigers van bedrijven met grote wagenparken, lease-experts en ervaren journalisten.

De meestverkochte

Ook in Nederland blijft de Polo zeer populair. Het afgelopen jaar was de Polo zelfs de meestverkochte auto van Nederland en ook in 2019 voert de Polo de ranglijst weer aan.

Onze voorraad

Na dit mooie resultaat te hebben gelezen, kunnen wij ons voorstellen dat u benieuwd bent naar onze Volkswagen Polo voorraad. Wij hebben een mooie voorraad met verschillende uitvoeringen tegen aantrekkelijke actieprijzen. Bekijk gerust ons aanbod en kom de Polo testen!

Polo voorraad bekijken

Terug naar nieuwsoverzicht