DAGO houdt u op de hoogte Ook nieuw logo Volkswagen ‘R’-modellen

  • Volkswagen
Nieuwe Volkswagen R logo

Ook nieuw logo Volkswagen ‘R’-modellen

Nieuws over de Volkswagen ‘R’-modellen! Naast Volkswagen zelf, krijgen de ‘R’-modellen nu ook een nieuw logo. Het nieuwe logo is platter en het lettertype is dunner dan het voorgaande logo. Dit nieuwe logo moet ervoor zorgen dat het meer individualiteit, exclusiviteit en specialiteit uitstraalt.

Het nieuwe logo wordt binnenkort gepresenteerd op de enige drie ‘R’-modellen die Volkswagen aanbiedt: de Golf R, Golf R Estate en de T-Roc R. Deze 3 modellen worden allemaal aangedreven door een 2.0 TSI motor met 300 pk en een koppel van 400 Nm. Ze zijn voorzien van een DSG-transmissie en vierwielaandrijving.

Het nieuwe logo wordt voor het eerst toegepast op de nieuwe Volkswagen Atlas Cross Sport R-Line. Dit is een ‘coupé’ versie o.b.v. de Volkswagen Atlas, een middelgrote SUV die speciaal voor de Amerikaanse markt  is ontworpen. De introductie van dit model staat gepland op 11 oktober.

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de overige modellen het nieuwe logo krijgen. Naar verwachting is dit begin 2020. Of er meer R-modellen bijkomen is ook nog niet bekend.

Lees hier meer over het nieuwe logo van Volkswagen zelf.

 


Terug naar nieuwsoverzicht