DAGO houdt u op de hoogte Nieuwe beelden Volkswagen Golf 8

  • Volkswagen
Neus Volkswagen Golf 8

Nieuwe beelden Volkswagen Golf 8

Over negen dagen is het zover. Dan wordt na enige tijd wachten, de nieuwe Volkswagen Golf onthuld. Echter, zijn er een week van tevoren beelden vrij gekomen waarop de nieuwe Golf al te zien is. Zie hier: de Volkswagen Golf 8!

De buitenkant van de nieuwe Golf

Na een geruime tijd in het nieuws te zijn geweest, is het moment nu eindelijk aangebroken dat er serieuze foto’s van de productierijpe Volkswagen Golf 8 zijn vrij gekomen. De foto’s lijken op Instagram te zijn gedeeld, waarna het Franse Worldscoop de foto’s heeft opgepikt. De neus en het interieur van de nieuwe Volkswagen Golf 8 zijn duidelijk te zien op de foto’s. Hoewel het echte Golf design intact is gebleven, is het front duidelijk aangepakt. Nieuw ontworpen koplampen, een andere grille en een gewijzigde bumperindeling zijn enkele innovaties die zijn verwerkt in de nieuwe Golf. Op de foto’s vallen de drie in carrosseriekleur mee gespoten lamellen in de onder bumper overduidelijk op. Ook is het nieuwe logo van Volkswagen te zien op de nieuwe Golf.

Het interieur van de Volkswagen Golf 8

Tot vandaag de dag moesten we het doen met ruwe schetsen, maar daar is verandering in gekomen. Er is een duidelijker beeld vrij gekomen, waarop de binnenkant van de nieuwe Volkswagen Golf 8 beter te zien is. Achter het stuur bevindt zich een groot instrumentarium met een enorm beeldscherm. De vouwen in het paneel springen direct in het oog, hiermee is het mogelijk om met meerdere schermen tegelijk te werken. Aan de linkerzijde van het scherm, achter het stuur, bevinden zich een aantal knoppen. Naar alle waarschijnlijkheid zijn dit de knoppen die in de voorgaande edities een stuk lager aan de linkerkant van het stuurwiel zaten. Vermoedelijk zijn deze knoppen bedoeld voor het bedienen van de verlichting. Over de gehele breedte van het dashboard bevinden zich de ventilatieroosters met de bijbehorende sierstrepen. Ook het stuurwiel krijgt een nieuwe vorm, maar behoudt zijn knoppen.

Op 24 oktober vindt de wereldpremière van de Volkswagen Golf 8 plaats.

Bekijk meer gelekte foto’s van de nieuwe Volkswagen Golf bij AutoWeek.

 


Terug naar nieuwsoverzicht