DAGO houdt u op de hoogte Introductie T-Cross op 17 en 19 april

  • Volkswagen

Introductie T-Cross op 17 en 19 april

Bent u benieuwd naar de nieuwe Volkswagen T-Cross? Op woensdag 17 en vrijdag 19 april kunt u de T-Cross bij ons komen bewonderen! Uiteraard zullen wij ook voor wat lekkers zorgen, Diks Authentiek Culinair zal dit beide dagen verzorgen.

T-Cross

Onderstaande T-Cross modellen zijn inmiddels bij ons gearriveerd en worden klaargemaakt. Deze drie modellen kunt u tijdens het introductie event in Aalten en Doetinchem bewonderen.

17 april in Aalten

Op woensdag 17 april vindt de introductie van de T-Cross in Aalten plaats. Deze dag staan er maar liefst T-Cross modellen voor u klaar om te bewonderen! Tot 18:00 kunt u kennis maken met de nieuwe Volkswagen T-Cross.

19 april in Doetinchem (Goede vrijdag)

Wilt u de T-Cross in Doetinchem komen bekijken? Dan kan dat op vrijdag 19 april! LET OP: In verband met Goede Vrijdag kunt u de T-Cross tot 17:00 komen bewonderen. Ook deze dag staat Diks Authentiek Culinair met wat lekkers voor u klaar.

Proefrijden

Tijdens de introductiedagen kunt u nog niet proefrijden in de nieuwe T-Cross. Proefrijden kan vanaf maandag 22 april. Wilt u wel alvast een proefrit plannen? Klik dan op onderstaande link.

Proefrit plannen

Diks Authentiek Culinair

Diks Culinair zal beide introductiedagen voor wat lekkers zorgen!

 

 

t-cross introdcutie dago aalten doetinchem


Terug naar nieuwsoverzicht