DAGO houdt u op de hoogte Id Roomzz: de nieuwe elektrische suv

  • Volkswagen
Bekijk de nieuwe id roomzz, de nieuwe SUV van Volkswagen welke in 2021 op de Nederlandse markt komt.

Id Roomzz: de nieuwe elektrische suv

Op de Autoshow van Shangai heeft Volkswagen een volledig elektrische zevenzitter gepresenteerd. Het is de bedoeling dat de suv in 2021 op de markt komt. De id roomzz is het 6e model uit de ID-familie. De Neo, Crozz, Vizzion, Buzz en Buzz Cargo gingen de suv voor.

In detail

Wilt u de id roomzz tot in detail bekijken? Bezoek dan onze id roomzz pagina en kom alles te weten over het nieuwste elektrische model van Volkswagen.

Bekijk de Id Roomzz in detail Aanmelden nieuwsbrief

450 kilometer actieradius

U leest het goed! De id roomzz krijgt de beschikking over een 82 kw sterk accupakket. Hierdoor bedraagt de (WLTP) actieradius maar liefst 450 kilometer! Daarnaast is de batterij draadloos op te laden middels de inductietechniek, maar ook nog gewoon draadloos.

Autonoom rijden

Ook op het gebied van autonoom rijden worden er bij Volkswagen weer flinke stappen gemaakt. Het volledig emissievrije model is in staat om zelf te rijden. Natuurlijk is het nog even afwachten of dat wettelijk in 2021 al mogelijk is.

Op de hoogte blijven?

Wij houden u graag op de hoogte. Wanneer er prijzen of andere nieuwswaardige items zijn brengen wij u graag als een van de eersten op de hoogte. Meld u hiervoor aan op onderstaand formulier.


Terug naar nieuwsoverzicht