DAGO houdt u op de hoogte Golf E-DITION te bestellen vanaf €34.295

  • Volkswagen
Golf E-DITION vanaf 42 euro bijtelling per maand

Golf E-DITION te bestellen vanaf €34.295

Dit jaar nog elektrisch rijden tegen de aantrekkelijke bijtelling van 4%? Ga dan voor de Volkswagen Golf E-Dition! Dit is een speciale editie van de elektrische golf en is momenteel €6.710 voordeliger in de aanschaf. Daarnaast is het elektrische model direct uit voorraad te leveren waardoor zakelijke rijders nog kunnen profiteren van de 4% bijtelling.

Ook voor de particulier

Ook voor de particulier hebben wij een scherpe aanbieding! Momenteel rijdt u al een elektrische Golf vanaf 299 per maand. Dit is inclusief verzekering en onderhoud. U hoeft alleen nog maar te betalen voor het laden. Dit is op basis van 10.000 kilometer per jaar en 60 maanden inclusief €500 eigen risico.

Vanaf €34.295 per maand

De Golf E-DITION is er nu voor het aantrekkelijke tarief van €34.295 en direct uit voorraad leverbaar. Voor de zakelijke rijder betekent dat er al een netto fiscale bijtelling is vanaf slechts €42 per maand. De genoemde fiscale bijtelling is gebaseerd op een fiscale waarde van €33.220 en een inkomstenbelastingpercentage van 38.10%.

Actieradius

De WLTP actieradius van de Golf E-DITION bedraag 230 kilometer. De elektrische Golf wordt aangedreven door een 35,8 kWh sterke batterij en een elektromotor die 136 pk levert. Daarnaast is de Golf met een snellader in 45 minuten voor 80% op te laden.

Direct een offerte en op korte termijn rijden?

Vraag direct een offerte aan en wij zorgen ervoor dat u snel in de elektrische Golf kunt rijden!

Offerte Golf E-DITION

 


Terug naar nieuwsoverzicht