26 november 2021

Ben je erbij? Als één van de eersten van Nederland kan jij in een gezellige winterse setting kennismaken met de nieuwste Volkswagen modellen die vanaf 2022 in de showroom staan.

Wat dacht je van de ID.5, de laatste toevoeging in de Volkswagen ID.Family? Ook de Taigo zal hier exclusief te bewonderen zijn, net als de nieuwe T-Roc, die nog niet eens onthuld is.

Maar er is meer. Ook de nieuwe Tiguan Hybrid, Arteon Shooting Brake Hybrid en de sportieve ID.4 GTX zijn op dit event te bewonderen. Genoeg te ontdekken dus!

Het event vindt plaats tussen 4 en 14 december. Wij hebben op maandag 6 december tussen 15:00 - 18:00 plekken toegewezen gekregen. Mocht u op die dag niet kunnen, dan kunt u via www.volkswagenpreview.nl alsnog een andere datum kiezen. De tijd vooruit met Volkswagen. Er is beperkt plek, meld je daarom zo snel mogelijk aan.

Aanmelden 6 december Andere datum kiezen

Praktische informatie

Omdat jouw gezondheid en die van onze medewerkers voorop staat, volgen we de RIVM richtlijnen. Om toegang te krijgen tot het event dien je jouw QR-code in de CoronaCheck-app te laten zien.

Pon Campus
Zuiderinslag 14
3833 BP Leusden