denieuwevolkswagenpologti3

Nieuwe Polo GTI: nu bestelbaar en leverbaar vanaf € 37.990

De uiterst complete en geheel nieuwe Polo GTI is nu te bestellen. De unieke GTI-look geeft u reeds de indruk dat zijn prestaties en rijplezier perfect gepaard gaan. Bovendien is hij met features als IQ.Light LED Matrix-koplampen en IQ.DRIVE Travel Assist uitgerust met innovatieve technologieën uit hogere segmenten. U kunt de nieuwe Polo GTI bestellen vanaf €37.990.

Serieuze prestaties

De nieuwe Polo GTI staat in het teken van rijplezier. De krachtbron voor dit rijplezier is de 152 kW/207 pk sterke 2.0 TSI turbo-benzinemotor, beschikkende over dubbele injectie en elektronische klephoogteverstelling aan de inlaatzijde. De 320 Newtonmeters aan koppel zijn beschikbaar in het toerengebied van 1.500 tot 4.500 tpm. Het vermogen wordt overgebracht op de voorwielen via een automatische zeventraps DSG-automaat. In 6,5 seconden accelereert de Polo GTI van 0 naar 100 km/u, met een topsnelheid van 240 km/u.

Adaptief onderstel voor puur rijplezier

Af-fabriek staat de Polo GTI op het Sport Select onderstel. Dit adaptieve onderstel is standaard verlaagd en sportief afgesteld en biedt bovendien de mate van dynamiek die u wenst, dankzij de keuze uit twee schokdempersettings. Ook het elektronische sperdifferentieel XDS genereert het pure gevoel van een Volkswagen GTI. In de Sportstand zijn de motor en transmissie extra goed bij de les en is de uitlaatsound nog puurder present. Verder heeft u de rijprofielen Eco, Individual en Normal tot uw beschikking.

GTI in hart en nieren

Door zijn rode accenten, de honingraatgrille, sportieve bumpers, 17 inch lichtmetalen velgen ‘Milton Keynes’ (18 inch ‘Faro’ optioneel), zwarte dorpels en donker getinte ramen achter is deze Polo een echt GTI-lid. De traditionele GTI-designelementen worden gecombineerd met innovatieve features, waardoor een smaakvolle en complete uitstraling wordt gecreëerd. Aanwezige designelementen in de Polo GTI zijn de sportstoelen met de kenmerkende GTI-ruitjesbekleding, het multifunctionele, met leer beklede sportstuur met schakelpaddels, en de zwarte dakhemel. 

Digitaal en volledig up-to-date

Standaard op de Polo GTI zijn onder andere al de Digital Cockpit, het Multimediasysteem ‘Ready to Discover’ met 20,3 cm kleurentouchscreen, We Connect Plus, Streaming & Internet en Apple CarPlay of Android Auto. Mocht u nog een stap verder willen gaan, kunt u kiezen voor de Digital Cockpit Pro met 10,25 inch (26 cm) display, dat geheel naar eigen wens is in te richten. 

Geavanceerde technologie uit hogere klassen

Dat de Polo GTI beschikt over geavanceerde technologie, wordt door meerdere elementen aangetoond. Zo is er de IQ.Light LED Matrix-verlichting, waarmee het mogelijk is om met grootlicht te rijden zonder tegenliggers te verblinden. Met de IQ.Drive Travel Assist kan de Polo GTI gedeeltelijk autonoom rijden, tot level 2. Dankzij diverse samenwerkende assistentiesystemen houdt de Polo GTI zelfstandig een verkeersveilige afstand tot voorliggers. Met behulp van Lane Assist houdt hij zichzelf tussen de wegmarkeringen. Al met al wordt GTI-rijden zo nog veiliger en luxueuzer. Daarbij worden Climatronic airconditioning en parkeersensoren voor en achter standaard meegeleverd op de Polo GTI.

Leverbaar vanaf € 37.990

In vrijwel ieder opzicht is de nieuwe Polo GTI completer dan ooit. Wilt u liever nóg meer personalisatie toevoegen aan uw Polo GTI, kunt u kiezen voor de Multimedia-, Design-, Comfort- en Assistance-pakketten.

U kunt de nieuwe Polo GTI nu bestellen bij Huiskes-Kokkeler vanaf € 37.990 (prijs per 1 januari 2022). Uiteraard wordt hij met geleverd met 4 jaar garantie, net als de overgie Polo-modellen.