Volkswagen ID.4 zonder camouflage

Zoals we van Volkswagen gewend zijn gaat het vaak erg geheimzinnig om met het tonen van nieuwe modellen. Zo ook met de volledig elektrische Volkswagen ID.4. In maart hebben we voor het laatst een volledig gecamoufleerde ID.4 gezien en mede dankzij de Chinese media zien we nu het model zonder dat deze ingepakt is. 

De ID.4 zal na het verschijnen van de ID.3 op de Nederlandse markt komen. De getoonde en waarschijnlijke productieversie is afkomstig van de eerder getoonde ID. Crozz concepten.

Alles lezen over de ID.4 Aanmelden nieuwsbrief

17 juni 2020

Informatie ID.4

Als we de media moeten geloven, dan krijgt het model de volgende afmetingen:

Lengte: 4,59 meter (hiermee is de ID.4 iets langer dan de Tiguan)
Breedte: 1,85 meter
Hoogte: 1,63 meter
Wielbasis: 2,77 meter

Momenteel is de verwachting dat de ID.4 eind 2020 in productie zal gaan. De eerste modellen kunnen we dan in 2021 in Nederland verwachten. 

Aanmelden nieuwsbrief

We kunnen ons voorstellen dat u erg benieuwd bent naar de volledig elektrische SUV van Volkswagen. Autobedrijf DAGO houdt u dan ook maar al te graag op de hoogte omtrent de Volkswagen ID.4. Wanneer wij relevante updates ontvangen vanuit Volkswagen, zullen wij dit met u communiceren. Hierbij kunt u denken aan de verwachte introductie, informatie over prijzen, actieradius en uitvoeringen. Meld u aan en wij zullen u blijvend informeren. U heeft de mogelijkheid om zich te allen tijde weer uit te schrijven. 

Ik wil graag*