DAGO houdt u op de hoogte De T-Roc Cabrio komt eraan!

  • Volkswagen
De nieuwe T Roc Cabrio komt in het voorjaar van 2020 naar Nederland.

De T-Roc Cabrio komt eraan!

Binnenkort gaat het dak eraf want de T-Roc Cabrio komt eraan! Na het verdwijnen van de New Beetle Cabrio is er een nieuw zomers model. Uniek aan de T-Roc Cabrio is dat het de eerste compacte cross-over ter wereld is. Het nieuwste cabriomodel is in september voor het eerst op de IAA in Frankfurt te zien. Wij verwachten de Cabrio in het voorjaar van 2020 in Nederland.

  • Prijzen worden later bekend gemaakt.

Softtop

De softtop van de T-Roc Cabrio is een echte bezienswaardigheid. Het is namelijk zeer fraai vormgegeven en daarnaast in slechts 9 seconden elektrisch te openen. Mooi detail is dat de softtop ook rijdend te openen is, dit kan tot een snelheid van 30 km/u. Het is ook mogelijk om de softtop met de sleutel te bedienen.

Uitvoeringen

De T-Roc Cabrio komt er in twee uitvoeringen, namelijk als luxe Style of extra sportieve R-Line. In de Style uitvoering kunt u veel naar eigen wens personaliseren. De R-Line is mede gebaseerd op de Style, maar dan met meer sportievere looks. Zowel het interieur als het exterieur. Het exterieur beschikt bijvoorbeeld over een sportief afgestemd onderstel en progressieve besturing. Blikvangers in het R-Line interieur zijn de sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen.

Motoren

Voor de sportieve cabrio komen twee TSI benzinemotoren beschikbaar. Er komt een 115 pk 1.0 TSI handgeschakelde zesbak en een 150 pk sterke 1.5 TSI met DSG-7 automaat.

Blijf op de hoogte!

Uiteraard zullen wij u wederom op de hoogte houden. Meld u aan voor de T-Roc Cabrio nieuwsbrief en zodra wij meer informatie van Volkswagen ontvangen zullen wij dit met u communiceren. Denk hierbij aan informatie over prijzen en technische specificaties.

 


Terug naar nieuwsoverzicht