DAGO houdt u op de hoogte Combineer bandenwissel met wintercheck

  • Volkswagen
Wintercheck Volkswagen

Combineer bandenwissel met wintercheck

Is uw Volkswagen al klaar voor de winter?

Langzaamaan veranderen de weersomstandigheden weer. Dit kan nogal wat gevolgen hebben voor u als weggebruiker. Laat u niet verrassen en maak uw Volkswagen winterklaar door ons! Plan een wintercheck en wissel uw zomerbanden voor winterbanden! Zo weet u zeker dat uw auto winterklaar is! De winter is namelijk het seizoen met de meeste pechgevallen.

Plan een afspraak in

Volkswagen Wintercheck voor €19,95

De tijd van gladde wegen, slecht zicht, strooizout, sneeuw en kou komt er weer aan. Dat betekent dat uw auto nog meer op de proef wordt gesteld. Om u met een goed gevoel de winter in te laten gaan bieden wij de Wintercheck aan. Wij controleren de veiligheid van uw auto op een aantal essentiële punten, zodat u zeker weet dat uw Volkswagen winterklaar is. Maak direct een afspraak voor een wintercheck en u ontvangt een gratis ijskrabber en 5 liter ruitensproeiervloeistof gratis. Dit alles voor slechts €19,95

wintercheck-punten

Gratis ijskrabber en 5 liter ruitensproeiervloeistof (op=op)

Tijdens de wintercheck zullen wij indien nodig de vloeistoffen van uw auto gratis bijvullen. Het gaat hierbij om uw motorolie, ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof. Ook ontvangt u van ons een gratis ijskrabber en 5 liter ruitensproeiervloeistof.

Volkswagen Wielen Service

Bij Dago Autogroep bent u aan het juiste adres voor uw bandenwissel.
De wielenwissel is slechts €39,- per set. Ook handig: uw zomerbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. Dit kost u slechts €40,- extra.

  • Wielenwissel slechts: €39,-
  • Wielenwissel incl. opslag zomerset: €79,- (per set)
  • Bandenset wisselen: €89,-
  • Bandenset wisselen incl. opslag-transport: €129,-
Plan een afspraak in

Terug naar nieuwsoverzicht