DAGO houdt u op de hoogte Bekijk de nieuwe Golf 8

  • Volkswagen
De nieuwe Volkswagen Golf 8 R Line

Bekijk de nieuwe Golf 8

Nadat we al diverse ‘teasers’ voorbij zagen komen heeft Volkswagen dan eindelijk het doek getrokken van de nieuwe Golf 8. Het model, waarvan er al ruim 35 miljoen van zijn verkocht, is innovatiever dan ooit maar behoudt de kenmerken van de Golf. Het digitale dashboard, IQ.Drive systemen, de achterkant en de nieuwe indeling aan de voorzijde zijn de belangrijkste vernieuwingen bij de Golf 8.

Lees alles over de Golf 8 Huidige Golf voorraad

Interieur

Nieuw in het interieur van de Golf 8 is dat het standaard over een volledig digitaal dashboard beschikt. Daarnaast heeft het model nauwelijks nog fysieke knoppen. Met het volledig digitale dashboard is de Golf het eerste model in het segment die daar de beschikking over heeft. Een upgrade van het digitale dashboard is ook nog mogelijk, tegen meerprijs krijgt u de Innovision Cockpit met een extra groot scherm.

Swipen van links naar rechts of van voor naar achteren

Swipen is een mooi voorbeeld van een innovatieve functies die Volkswagen in de Golf 8 heeft verwerkt. Zo is het mogelijk door met de vinger van voor naar achteren te bewegen om het panoramadak te openen en kan de gewenste temperatuur ingesteld worden door met de vinger van links of naar rechts te swipen. Mocht u koude voeten of behoefte hebben aan frisse lucht, dan kan dit middels de klimaatregeling ook ingesteld worden.

Altijd verbonden

In het hedendaagse digitale tijdperk is de Golf 8 natuurlijk ook verbonden. Zo heeft u als bestuurder van de Golf 8 met eSIM standaard toegang tot veel online diensten van Volkswagen We Connect. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om technieken van updates en zelfs upgrades te voorzien. Mocht u in eerste instantie dat u bepaalde technieken in de Golf 8 niet nodig heeft, dan is dat voor sommige technieken geen ramp. Technieken als Adaptive Cruise Control, Dynamic Light Assist, de wifi-hotspot, verkeerstekenherkenning en het navigatiesysteem kunt u namelijk achteraf activeren.

Veiliger dan ooit

De nieuwe Golf 8 is veiliger dan ooit. Zo kan het onder bepaalde omstandigheden zelfs al tot level 2 autonoom rijden. Dit is mogelijk doordat de Golf over de IQ.Drive assistentiesystemen van Volkswagen beschikt. Travel Assist zorgt ervoor dat u gedeeltelijk geautomatiseerd kunt rijden. Ook kan de Golf 8 files herkennen en past het hierop zijn snelheid aan. Tevens zorgen de interactieve LED Matrix koplampen voor een toenemende veiligheid.

Golf 8 GTE en als eTSI

Naast de benzine- en dieseluitvoeringen komt Volkswagen wederom met de welbekende GTE uitvoeringen. De GTE komt er met een 204 pk en 245 pk sterke versie. Nieuw zijn de eTSI mild-hybride uitvoeringen met 1.0 en 1.5 TSI motoren gekoppeld aan 48V-technologie. Uiteraard zoals u van Volkswagen gewend bent komen de GTI, GTD en R uitvoeringen ook beschikbaar. De R uitvoering krijgt minstens 300 pk.

Prijs

Helaas is het nog even wachten op de prijs van de nieuwe Golf 8, echter kunnen wij u hier wel over op de hoogte houden. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte omtrent de Golf 8! De nieuwe Golf 2020 staat in maart 2020 bij ons in de showroom!

Aanmelden nieuwsbrief: Wij houden u op de hoogte

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht