DAGO houdt u op de hoogte Het laatste nieuws

  • Volkswagen
  nieuwe volkswagen polo 2018

  Eerste details nieuwe Volkswagen Polo onthuld

  Het aftellen is begonnen. Deze vrijdag onthult Volkswagen in Berlijn de compleet nieuwe Volkswagen Polo. Dit is alweer de zesde generatie van het succesvolle model en hij is groter, nog ruimer en comfortabeler geworden en voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het succesverhaal van de Polo, waarvan inmiddels al 14 miljoen exemplaren werden verkocht. Meer weten?

  Bekijk bericht
  • Volkswagen
  Volkswagen I.D. CROZZ

  Volkswagen I.D. CROZZ: voorbode van elektrische coupé-SUV

  De Volkswagen I.D. CROZZ is de derde loot aan de stam van de I.D.-familie. De I.D. CROZZ beleeft zijn wereldpremière op Auto Shanghai wat van 19 t/m 29 april plaats vindt.

  Bekijk bericht
  • Volkswagen
  Volkswagen Golf GTI Performance

  De nieuwe Volkswagen Golf GTI Performance

  De prijzen en specificaties van de extra krachtige Golf GTI Performance zijn bekend! Deze nieuwe hot hatch overtuigt met indrukwekkende prestaties en optimale grip.

  Bekijk bericht
  • Volkswagen
  Parkmobile

  Volkswagen-rijders betalen nooit meer te veel voor parkeren

  Volkswagen-rijders betalen vanaf nu nooit meer te veel voor het parkeren. Optimaal parkeergemak door Parkmobile, de nummer 1 parkeerapp van Nederland, nu geïntegreerd met de Mijn Volkswagen app.

  Bekijk bericht
  • Volkswagen
  Verwarmbare voorruit Volkswagen

  Nooit meer krabben met de slimme voorruit van Volkswagen

  Ook zo’n hekel aan beslagen of bevroren voorruiten? Volkswagen heeft dé oplossing met een verwarmbare voorruit die ervoor zorgt dat ijs smelt als sneeuw voor de zon en condens snel oplost.

  Bekijk bericht
  • Volkswagen

  Car-Net Cam-Connect: bekijk voorin wat er achterin gebeurt

  Onlangs heeft Volkswagen de Car-Net Cam-Connect-app gelanceerd. Deze ontwikkeling maakt het mogelijk om de beelden van een GoPro camera met Wi-Fi direct via App-Connect op het beeldscherm van het infotainmentsysteem te bekijken. Zo weet je direct direct wat er in de trailer, op de achterbank of in de bagageruimte gebeurt, zonder dat je om hoeft te kijken.

  Bekijk bericht
  • Volkswagen

  Manoeuvreren met aanhangers kinderspel met Trailer Assist van Volkswagen

  De zomer is de tijd van vakantie en klussen. Dat betekent ook: hoogseizoen voor caravans en aanhangers. Zeker voor minder ervaren aanhanger-/caravanrijders kan manoeuvreren lastig zijn. Daarom biedt Volkswagen ‘Trailer Assist’.

  Bekijk bericht