4 mei 2020

DAGO werkt samen met Laborijn

Afgelopen vrijdag hebben wij 15 nieuwe Volkswagen up! modellen af mogen leveren aan de accountmanagers en jobcoaches van Laborijn. Ondanks de bijzondere tijd, waarin er minder kilometers worden gemaakt, blijft het belangrijk dat de medewerkers van Laborijn met de juiste mobiliteit het werk in de regio uit kunnen voeren. 

Regionale samenwerking

Om de samenwerking tot stand te laten komen was Laborijn gebonden aan de landelijke aanbestedingsregels van Cedris voor lease-overeenkomsten. Conform de aanbestedingsregels is er dan ook gekozen voor DAGO Autogroep. Mede vanwege het feit dat wij, net als Laborijn, de regio Achterhoek bedienen. Ook werken wij al jaren nauw samen met Laborijn en zijn er tevens mooie social-return afspraken gemaakt. Om de samenwerking nog meer kracht bij te zetten heeft Laborijn dit terug laten komen in de signing op de Volkswagen up! modellen. 

Volkswagen e-up!

Later dit jaar zal Laborijn overstappen op de Volkswagen e-up!. Meer informatie over de elektrische variant kunt u hier vinden. 

Trots

Als totaalaanbieder op het gebied van mobiliteit zijn wij natuurlijk enorm trots dat wij maar liefst 15 nieuwe Volkswagen-modellen aan Laborijn hebben mogen afleveren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we direct nieuwe social-return afspraken hebben kunnen maken met Laborijn. Wij wensen de jobcoaches en accountmanagers van Laborijn heel veel rijplezier en veilige kilometers!