De nieuwe Volkswagen Tiguan 2020

De best verkochte SUV van Nederland is vernieuwd en staat vanaf oktober 2020 in onze showrooms. Met zijn sportieve design, lichte gewicht en praktische mogelijkheden is het de maatstaf in het SUV segment. De nieuwe Tiguan 2020 is comfortabel en ruim, er is keuze uit voorwiel- en vierwielaandrijving en het motorenaanbod bestaat uit benzine-, diesel- en hybridemotoren met een trekgewicht tot 2.500 kg

Uitvoeringen en standaard uitrusting nieuwe Volkswagen Tiguan

De nieuwe Tiguan is leverbaar als Tiguan Life, Tiguan Elegance en Tiguan R-Line. Alle modellen zijn standaard voorzien van full LED koplampen, diverse veiligheidssystemen, het nieuwe multifunctionele stuurwiel en infotainmentsysteem. 

Sportieve ambities? Ga voor een Tiguan 2020 met R-Line pakket!

Meer dan de helft van de verkochte Tiguan modellen wordt uitgerust met een R-Line pakket, interieur, exterieur of allebei. En wij begrijpen dat helemaal. Het R-Line pakket geeft de praktische en functionele Tiguan de stijl en sportiviteit van een luxe coupé. Een lust voor het oog en een feestje om in te rijden.

Het R-Line exterieur pakket bevat:

  • 19 inch lichtmetalen velgen
  • R-Line bumpers voor en achter
  • R-Line dakspoiler in carosseriekleur
  • R-Line logo's in de grill en op de voorschermen

Dit exterieurpakket is uit te breiden met het R-Line interieurpakket, wat de volgende opties bevat:

  • Zwarte dakhemel
  • Aluminium sportpedalen
  • R-Line opschrift op instaplijsten rechts en links
  • Lederen multifunctioneel sportstuur R-Line, met schakelflippers voor automaat
  • R-Line voetmatten met stiknaden in contrastkleur
Offerte ontvangen? Bekijk de voorraad Volkswagen Tiguan modellen

Actuele voorraad nieuwe Volkswagen Tiguan modellen bij DAGO

Tiguan eHybrid

Helemaal nieuw op de Tiguan is geavanceerde plug-in hybride techniek. De Tiguan eHybrid heeft een totaalvermogen van 245 pk, en kan met volledig geladen accu circa 50 kilometer volledig elektrisch rijden (WLTP). In deze E-Mode is de topsnelheid begrenst op 130 km/u, in de overige modi zal de elektromotor de efficiënte TSI benzinemotor ondersteunen bij bijvoorbeeld accelereren. De GTE-modus staat garant voor maximale sportiviteit, op dat moment is het maximale vermogen van 245 pk direct bechikbaar. 

Meer informatie of een offerte ontvangen?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Extra ruimte met de Tiguan Allspace

Behoefte aan nog meer ruimte? De Tiguan heeft ook een grote broer, de Tiguan Allspace. Deze is 21,5 centimeter langer dan de normale Tiguan en heeft een kofferbak inhoud van 700 liter. Een voordeel van 85 liter ten opzichte van de normale versie. Daarnaast is het mogelijk om de Tiguan Allspace optioneel uit te rusten met 7 zitplaatsen, ideaal voor een dagje uit of een kinderfeestje. Met neergeklapte achterbank, bedraagt de bagageruimte 1.775 liter.