De T-Roc Cabrio

Na de New Beetle Cabriolet komt er weer een nieuwe Cabriolet uitvoering. In het voorjaar van 2020 staat de T-Roc Cabrio bij ons in de showroom!  De cabrio is er met 2 TSI benzinemotoren, namelijk 1.0 TSI met 115 pk en de 1.5 TSI met 150 pk. De eerste betreft een handgeschakelde zesbak en de tweede motor betreft een DSG-7 automaat. Daarnaast is de cabriolet te verkrijgen in de Style en R-Line uitvoering. De R-Line uitvoering is dé sportieve uitvoering van Volkswagen. Dit is terug te zien in zowel het interieur als het exterieur. Zo heeft het de beschikking over een sportonderstel en zijn er sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen inbegrepen. 

Offerte ontvangen

Interieur T-Roc Cabrio

Het interieur van de T-Roc Cabrio is van alle gemakken voorzien. Hierbij moet u denken aan een 8 inch infotainmentsysteem en een multifunctioneel stuurwiel die over allerlei handige opties beschikt. Zo is de Adaptive Cruise Control en Lane Assist in te regelen. Met de Adaptive Cruise Control houdt u altijd (automatisch) genoeg afstand ten opzichte van uw voorganger. Lane Assist zorgt ervoor dat u altijd op de juiste rijbaan blijft. Bij een moment van onoplettendheid stuurt de T-Roc Cabrio middels Lane Assist u weer naar de juiste positie op de rijbaan. Kiest u voor de R-Line uitvoering, dan heeft u nog meer keuze. Verwarmbare voorstoelen, keyless entry, draadloos opladen en parkeerassistent zijn dan optioneel. Info Active Display is standaard bij de R-Line uitvoering inbegrepen. 

Details

De softtop van de T-Roc Cabrio is een echte bezienswaardigheid. Het is namelijk zeer fraai vormgegeven en daarnaast in slechts 9 seconden elektrisch te openen. Mooi detail is dat de softtop ook rijdend te openen is, dit kan tot een snelheid van 30 km/u. Het is ook mogelijk om de softtop met de sleutel te bedienen.

Motoren

  • 1.0 TSI met 115 pk en handgeschakeld
  • 1.5 TSI met 150 pk en met DSG-7 automaat

Bagageruimte

De bagageruimte van de T-Roc Cabrio bedraagt 284 liter. 

T-Roc Cabrio exterieur

Onlangs hebben wij de T-Roc Cabrio mogen bewonderen bij MOVE oftewel het Mobility Experience Center in Amsterdam Wat ons meteen opviel zijn de strakke lijnen in combinatie met het robuuste uiterlijk. De Cabriolet is in onze ogen een indrukwekkende verschijning die we ongetwijfeld veel gaan tegenkomen op de weg. Door weer en wind! 

Aanmelden nieuwsbrief

Meer informatie of een offerte ontvangen?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!