Volkswagen Passat In alles de perfecte zakenauto

De Volkswagen Passat is verfijnd, voordelig en comfortabel! Dankzij tal van veiligheidssystemen is de Passat ook nog eens veiliger dan ooit. Binnenkort komt er een nieuwe Passat! Een auto waar je u tegen zegt… 

Uitvoeringen

De Nieuwe Volkswagen Passat is leverbaar in diverse uitvoeringsniveaus. De Passat begint met de Comfort Business, daarna volgen de Comfort, Elegance Business R en tot slot de Elegance uitvoering. De Passat Comfort Business is standaard al zeer rijk uitgerust met de volgende opties:

 • Adaptive Cruise Control
 • Navigatiesysteem ‘Discover Media’
 • Telefoonvoorbereiding
 • Spraakbediening
 • Digitale Radio DAB+
 • Boordcomputer Plus
 • Diefstalalarm
 • Mijn Volkswagen App Module

Het interieur

Het interieur van de Volkswagen Passat is prima geschikt voor de zakelijke rijder die graag veel comfortabele kilometers maakt. Binnenin de Passat vind u onder andere stuurverwarming, luxe bekleding en ergonomische stoelen die zorgen voor een optimale zitpositie. Het digitale dashboard geeft precies weer wat u op dat moment wil zien! De snelheid, het toerental, navigatie informatie of de infotainmentfuncties, u wisselt de functies eenvoudig af.

Standaard wordt de Volkswagen Passat geleverd met het radiosysteem Composition Touch met vier luidsprekers. Het is eenvoudig te bedienen via het touchscreen en compatibel met MP3, WMA, SD-kaarten en een AUX aansluiting. Uw eigen concertzaal!

Motoren

De Volkswagen Passat biedt u een brede keuze aan zuinige diesel- en benzinemotoren. Zo is er de krachtige 2.0 TDI met 140kW/ 190k, de krachtigste viercilinder diesel van Volkswagen. Daarnaast is de 1.5 TSI benzinemotor beschikbaar, 2.0 TSI 4Motion en 1.6 TDI. Alleen de Comfort en Elegance uitvoering van de 1.5 TSI benzinemotor zijn in de handgeschakelde versie te bestellen. De overige motoren betreffen alleen een DSG-7 automaat. De bijtelling bedraagt standaard 22%.

1.5 TSI benzinemotor

De 1.5 TSI benzinemotor (automaat) van de nieuwe Volkswagen Passat heeft ook een prijs. Deze is te bestellen vanaf €39.575. Dit betreft een Comfort Business uitvoering en heeft de beschikking over 110 kW oftewel 150 pk. Ten opzichte van zijn voorganger is de nieuwe Passat met deze specificaties nog rijker uitgerust tegen gunstigere voorwaarden. Het scheelt namelijk in prijs tot €3.000. De Elegance Business R is bestelbaar vanaf €41.640.

Passat GTE

De nieuwe Passat GTE kent een hogere actieradius met meer luxe, maar is wel voordeliger dan zijn voorganger. De nieuwe Passat GTE Limousine is nu te bestellen bij DAGO als rijk uitgeruste Business uitvoering vanaf € 48.440.

De batterij van de nieuwe Passat GTE is 13 kWh, dit is 31% meer dan de vorige editie. Dit betekent dat de nieuwe Passat een elektrische actieradius heeft van zo’n 56 kilometer voor de Limousine. Dit is dus uitstekend geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer!

Met de lage CO2-uitstoot van 34 g/km is de nieuwe Passat GTE Limousine zeer interessant voor u, als leaserijder. Plug-in hybrides worden steeds belangrijker vanwege de verder aangescherpte leaseregelingen waarbij duurzaamheid het uitgangspunt is.

Met de nieuwe Passat GTE kan in verschillende standen worden gereden. In de EV-modus wordt muisstil, elektrisch gereden. In de Hybrid-modus werken de elektromotor en de TSI benzinemotor (115kW/156 pk) slim samen om efficiënt te kunnen rijden op lange afstanden. In deze modus wordt de batterij tijdens het rijden opgeladen. Dan is er nog de krachtige GTE-modus, dit is het volledige systeemvermogen (160kW/218 pk) met daarbij een maximum koppel van 440 nM. Deze modus kent een topsnelheid van 222 km/u.

Uitrusting

De Volkswagen Passat is uit te rusten met een tal van innovatieve assistentiesystemen. Zo is er Trailer Assist beschikbaar die u helpt manoeuvreren met aanhangers! Inparkeren was nog nooit zo makkelijk. Met de file-assistent rijdt u ontspannen in de file. De auto houdt automatische een gepaste afstand op voorliggers en voorkomt kop-staart-botsingen.

De Volkswagen Passat is daarnaast ook uit te rusten met ‘App connect’ waarmee u uw smartphone gemakkelijk koppelt aan het mediasysteem. Zo kunt u de apps eenvoudig en veilig bedienen vanaf uw radio- of navigatiesysteem. Een andere optie is spraakbediening waarmee u met uw stem commando’s kan geven.

Ook op het gebied van veiligheid komt u in de Volkswagen Passat niets te kort. Dankzij de voetgangersherkenning wordt u tijdig gewaarschuwd wanneer u een voetganger nadert. Grijpt u niet op tijd in? Dan remt de auto automatisch af. Met het veiligheidssysteem Emergency Assist worden nog meer onveilige situaties voorkomen. Wanneer u onwel wordt of in slaap valt, waarschuwt de auto u met indringende signalen. Reageert u niet op tijd, dan worden de waarschuwingssignalen ingeschakeld en remt de auto langzaam en veilig af tot stilstand.

 

Bestellen

De nieuwe Passat is te bestellen bij ons Volkswagen team. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Welke uitvoering kiest u?Volkswagen Passat

Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen!

De nieuwe Passat 2019 is te bestellen

Onze voorraad Volkswagen Passat

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Passat staan?

Passat

Rijk uitgerust

De nieuwe Volkswagen Passat is standaard rijk uitgerust met onder andere:

 • Keyless Go
 • Cruise Control
 • Hill Hold control
 • Vermoeidheidsherkenning
 • Multi Collision Breaking
 • Airco incl. gekoeld dashboardkastje
 • Multifunctioneel lederen stuurwiel