Volkswagen Passat Variant Meer zakelijke ruimte!

De Volkswagen Passat Variant is de ruimte stationwagen van Volkswagen. De ruimte Passat Variant biedt u tot wel 1.780 liter bagageruimte en is standaard zeer rijk uitgerust. De Passat Variant is tevens zeer gewild onder de zakelijke rijders Meer weten? Lees hieronder alles over de innovatieve features en praktische info.

Interieur

Het interieur van de Volkswagen Passat Variant is zo ingericht dat u geniet van optimaal comfort. De ergonomische stoelen zijn op 14 verschillende manieren instelbaar, de juiste zitpositie is dan ook gemakkelijk te vinden. Optioneel is er een massagefunctie toe te voegen, waarmee u heerlijk ontspannen lange afstanden aflegt.

Een groot pluspunt in de Passat Variant is de hoeveelheid ruimte. Dankzij het slim ontworpen ruimteconcept is de bagageruimte gemakkelijk te vergroten naar 1.780 liter! Op het gebied van innovatie en infotainment is er in de Volkswagen Passat Variant ook volop keuze. Zo zijn er twaalf assistentiesystemen beschikbaar en heeft u keuze uit diverse multimediasystemen.

Motoren

De Volkswagen Passat Variant biedt een breed scala aan keuzemogelijkheden op het gebied van motorisering. Zo heeft u keuze uit drie benzinemotoren: De 1.5 TSI met 110kW/150k, de 2.0 TSI met 140kW/ 190pk en de 2.0 TSI 4Motion met 2720pk / 200kW. De 1.5 TSI en 2.0 TSI zijn optioneel leverbaar met een 7-traps DSG Automaat of een handgeschakelde 6-versnellingsbak.

In de categorie dieselmotoren heeft u keuze uit een 1.6 TDI met 88kW/ 120pk, een 2.0 TDI met 110kW/ 150pk of een 2.0 TDI met een vermogen van 140kW/ 190pk.

Uitrusting

De Volkswagen Passat Variant is standaard al zeer rijk uitgerust en kent in totaal 4 uitvoeringen, namelijk Comfort, Comfort business, Elegance en Elegance Business R.

 • Radio en multimediasysteem composition colour
 • Automatische airconditioning climatronic (3 zone temperatuurregeling)
 • Adaptive Cruise Control (regelt de automatische afstand)
 • Parkeersensoren voor en achter oftewel park distance control
 • Buitenspiegels zowel elektrisch in te stellen als te verwarmen
 • Ergocomfort bestuurdersstoel
 • Proactieve inzittendenbescherming
 • Dagrijverlichting
 • LED achterlichten
 • Bergwegrijhulp
 • Dashboardkastje met koelmogelijkheid

Daarnaast is de Passat Variant optioneel uit te rusten met diverse pakketten. Denk bijvoorbeeld op het gebied van interieur aan een R-Line interieurpakket, op het gebied van technologische functionaliteiten aan een Tech Pakket met o.a. App connect met smartphone integratie waarin via het infotainmentsysteem de smartphone direct bedient kan worden. Ook is het mogelijk om de telefoon draadloos te verbinden en op te laden. Heeft u behoefte aan getinte zijruiten en achterruiten? Kies dan voor een Comfort Pakket. Een panorama kanteldak en sfeerverlichting is hierbij ook inbegrepen. De Volkswagen Passat is geheel naar eigen persoonlijke wensen samen te stellen!

Bestellen

De nieuwe Volkswagen Passat is te bestellen bij DAGO Autogroep. Neem gerust eens contact op met een van onze Volkswagen specialisten om de mogelijkheden te bespreken!

Welke uitvoering kiest u?Volkswagen Passat Variant

Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen!

De nieuwe Volkswagen 1.5 TSI met DSG is te bestellen vanaf €39.575

Onze voorraad Volkswagen Passat

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Passat staan?

Passat Variant