Volkswagen Golf Sportsvan Bijzonder. Elke dag.

De Volkswagen Golf Sportsvan is de derde versie van de populaire Volkswagen Golf. Dankzij zijn brede carrosserie is de wielbasis maar liefst 107 millimeter langer en 90kg lichter dan zijn voorganger, de Golf Plus. De praktische Golf Sportsvan is standaard in het bezit van onder meer een verschuifbare achterbank, een in hoogte verstelbare passagiersstoel, klein leder pakket en tot wel 1.500 liter bagageruimte! Naast al deze praktische details is de Golf Sportsvan vooral heel erg sterk, en is hij door de ANWB verkozen tot Trekauto van het Jaar 2015!

Nieuwe Golf Sportsvan.

  • Leverbaar vanaf €31.160,-
  • Vernieuwd design, nieuwe motoren, nieuwste generatie infotainment
  • Zeer complete standaarduitrusting met vele veiligheidsvoorzieningen
  • Vragen? Neem gerust en vrijblijvend contact op! 

Golf Sportsvan exterieur

De Volkswagen Golf Sportsvan is langer dan een normale Golf, maar korter dan een Golf Variant. De scherpe lijnen en strakke voorzijde geven de Sportsvan een sportieve maar toch ruimtelijke look. De nieuwe Golf Sportsvan 2018 heeft nieuwe bumpers, koplampen, LED dagrijverlichting en LED-achterlichten. Daarnaast zijn er nieuwe lichtmetalen velgen beschikbaar (16-18 inch).

Hoewel de Golf Sportsvan lager en sportiever oogt dan zijn voorganger, de Golf Plus, is de auto wel degelijk extra comfortabel. Dankzij de brede portieren en hoge instap is het voor zowel bestuurder als passagiers makkelijk instappen in de Sportsvan.

Golf Sportsvan interieur

Binnenin de Volkswagen Golf Sportsvan is er een flinke update doorgevoerd! Het interieur is niet alleen veel moderner, maar ook comfortabeler en uitgerust met meer systemen dan zijn voorganger. Vanaf het allereerste moment dat u plaatsneemt achter het stuur, bent u overtuigd van de kwaliteiten van de Golf Sportsvan. Het geordende dashboard schept per direct rust en ruimte in uw hoofd. De hoger geplaatste stoelen zorgen voor een gemakkelijke in- en uitstap. De chique ‘Multiline’ decorinleg, sfeervolle interieurverlichting en diverse chromen accenten vormen de stijlvolle finishing touch aan boord van de uitnodigende Golf Sportsvan. Ook aan de passagiers achterin is gedacht: de Golf Sportsvan biedt dankzij een flexibel interieur eindeloze bewegingsvrijheid voor hoofd en benen.

Nieuwste (online) infotainment

De nieuwe Golf Sportsvan beschikt over nieuwe infotainmentsystemen met grote touchscreens. Zelfs de standaarduitvoering is al voorzien met een kleurendisplay van 16,5 cm. Het top-infotainmentsysteem is de Radio Navigatie ‘Discover Pro’, dat ook bediend kan worden met gebaren. Alle input hiervoor gaat via het touchscreen met haptische feedback. Dit werkt hetzelfde als een smartphone zonder schakelaars of knoppen.

Contact opnemen

Naast de comfortabele kenmerken is de Sportsvan vooral erg praktisch! De talloze opbergmogelijkheden bieden extra gemak voor zowel passagiers als bestuurder. Een MPV-vakje in het dashboard, makkelijk toegankelijke vakken in de portieren en inbouwde opbergvakken onder de passagiersstoelen, de Golf Sportsvan heeft het allemaal. Ook erg praktisch voor de achterpassagiers: De verschuifbare achterbank! 

Veiligheid op topniveau

Op het gebied van veiligheid is de Golf Sportsvan uitgerust met de nieuwste assistentiesystemen. Standaard beschikt de Sportsvan 2018 over Front Assist met City Emergency Braking, Park Assist en voetgangersherkenning. De nieuwe Sportsvan is er optioneel ook met fileherkenning. Ten slotte is de vernieuwde Sportsvan uitgerust met het vooruitziende inzittenden- beschermingssysteem PreCash en Trailer Assist, dat achteruit rijden met aanhangers en trailers kinderlijk eenvoudig maakt.

Nieuwe motoren: efficiënte kracht

Voor de nieuwe Golf Sportsvan staan nieuwe motoren klaar. Zowel de TSI als TDI motoren zijn voorzien van directe inspuiting i.c.m. turbotechnologie. De benzinerange start met de 1.0 TSI driecilinder. Deze is verkrijgbaar in twee vermogensvarianten: 63 kW/85 pk of 81 kW/110 pk. De 1.5 TSI viercilinder beschikt over Active Cylinder Management als hightech highlight. Dit houdt in dat er bij minimale belasting 2 cilinders worden uitgeschakeld, om zodoende zuiniger te rijden. De 1.5 TSI ACT is er in de varianten 96 kW/130 pk of 110 kW/150 pk. De dieselmotoren omvatten de 1.6 TDI met 85 kW/115 pk en de 2.0 TDI met 110 kW/150 pk. Alle Sportsvan-modellen met het vermogen van 110 kW/150 pk zijn standaard voorzien van automatische DSG-transmissie met dubbele koppeling.

Golf Sportsvan automaat

De Volkswagen Golf Sportsvan is leverbaar met DSG-automaat. Alle motoriseringen zijn uit te rusten met een 7-traps DSG-Automaat. DSG staat voor Direct Shift Gear, dit houdt in dat het systeem in een fractie van een seconde, automatisch van de ene naar de andere versnelling schakelt zonder dat de kracht wordt onderbroken. Dankzij de ingebouwde dubbele koppeling wordt er ononderbroken en zeer efficiënt gewisseld van versnelling. Het voordeel van deze manier van schakelen is niet alleen een verbeterd comfort, maar ook brandstofbesparing. Met een DSG-automaat rijdt u tot wel 10% zuiniger met uw Golf Sportsvan!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0314-376300 of via onderstaande button.

Neem direct contact op!

Golf Sportsvan review (oude model)

Bekijk hieronder het onafhankelijke oordeel van de Consumentenbond over de Golf Sportsvan!

Welke uitvoering kiest u?Volkswagen Golf Sportsvan

Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen!

nieuwe golf sportsvan

Onze voorraad Volkswagen Transporter

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Transporter staan?

Van:
€ 43.620,-
Nu voor: € 42.870,-

Bouwjaar:
2020
Kilometerstand:
14 km.
Energielabel:
C
Brandstof:
Benzine
Transmissie:
Automaat
Vestiging:
DAGO Doetinchem Volkswagen
Telefoonnummer:
0314 376 300
Deze auto staat bij
DAGO Doetinchem Volkswagen
0314 376 300

Golf Sportsvan