Volkswagen e-up! De eerste 100% elektrische auto van Volkswagen.

De eerste 100% elektrische auto van Volkswagen.

Met de e-up! start een nieuw tijdperk. Volkswagen komt met haar allereerste 100% elektrische auto. De e-up! is stoer, pittig, geruisloos, wegenbelastingvrij en bijna volledig co² neutraal. Met een theoretische actieradius tot 160 km, energiekosten van nog geen 3 euro per 100 km en met een snellader binnen een half uur voor 80% opgeladen. Kortom: easy electric. In de ANWB top 10 elektrische auto’s staat de e-up! op nummer 1. Dit is mede dankzij het lage verbruik van de e-up!. Volkswagen is niet alleen innovatief, maar ook zuinig. De e-up! is nu te bestellen, download de prijslijst of bekijk de brochure.

Opladen

Het elektrisch rijden concept van Volkswagen is door en door doordacht. Zo heeft u bij de e-up! standaard de beschikking over twee laadsnoeren. Het eerste is voor het laadpunt bij u thuis en publieke laadpalen. Het tweede is een laadsnoer om in een noodgeval te laden via een huishoudelijk stopcontact. Zo heeft u altijd een volle accu en komt u altijd thuis. En dankzij de handige opbergruimte heeft u de snoeren altijd bij de hand.

Exterieur: Details!

Kenmerkend voor de e-up! is de speciale typeaanduiding aan de zijkanten en de blauwe omlijning van de Volkswagen logo’s. Hiermee ziet u direct dat het een elektrische Volkswagen is. Bovendien heeft de e-up altijd 4 deuren. Je herkent de e-up aan de bijzonder vormgegeven LED-dagrijverlichting verwerkt in de bumpers. Aan de achterkant heeft de e-up speciale rode reflectoren. Het derde remlicht is uitgevoerd in wit. In dezelfde c-vorm als de LED-dagrijverlichting aan de voorkant. Optioneel is de e-up te voorzien van een prachtig panorama-dak dat garant staat voor extra veel licht voor alle inzittende. Het voelt een beetje als een open dak. Dankzij de speciaal voor de e-up! ontworpen stoere lichtmetalen velgen wordt de luchtweerstand verlaagd. Daarnaast heeft de toch al zuinige auto, banden met een verlaagde rolweerstand. Hiermee de e-up! nóg efficiënter. Laad uw e-up! met een Wallbox bij u thuis. Houd de status van het laden van uw e-up! in de gaten met de app.

De elektromotor

Binnen 5 seconden 60 km p/u.

De e-up! heeft een volledig elektrisch aangedreven motor van 82 pk (60kW). In tegenstelling tot een normale verbrandingsmotor levert deze direct vol vermogen en accelereert u zonder te schakelen naar de gewenste snelheid. Binnen vijf seconden zit u al op 60 kilometer per uur. Kortom: een automaat die er vol voor gaat.

Volkswagen e-up besparingen

Opladen door afremmen

Deze techniek zet bewegingsenergie die vrijkomt tijdens het remmen en in de vrijloop om in elektrische energie voor later tijdens de rit. De bestuurder heeft hierbij zelf invloed op de hoeveelheid energie die kan worden teruggewonnen. Een grotere recuperatie betekent dat er meer remkracht wordt teruggewonnen en u nog zuiniger kunt rijden. De e-up! beschikt over een lithium-ionaccu die vernuftig onder de achterstoelen en de bodem van de elektrische auto is geïntegreerd. Slimme software zorgt ervoor dat de individuele cellen worden gebalanceerd, waardoor de accu van e-up! vollediger oplaadt dan die van de meeste andere elektrische auto’s. Resultaat: met één laadbeurt kunt u theoretisch tot wel 160 kilometer elektrisch rijden.

Onze voorraad Volkswagen Passat

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Passat staan?

Van:
€ 30.165,-
Nu voor: € 27.820,-

Bouwjaar
2019
Kilometerstand
10 km.
Energielabel
B
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handgeschakeld
Vestiging
DAGO Doetinchem Volkswagen
Telefoonnummer
0314 376 300
Deze auto staat bij
DAGO Doetinchem Volkswagen
0314 376 300

Financier deze Volkswagen e-up! met een persoonlijke lening met 6,99% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Volkswagen e-up! direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

e-up!