Volkswagen Beetle Het icoon van Volkswagen

De nieuwe Volkswagen Beetle is zowel iconisch als innovatief. Het welbekende design is onlosmakelijk verbonden met de Kever uit 1949. Onconventioneel, tegendraads en typerend Volkswagen, dat is de nieuwe Volkswagen Beetle! Het klassieke model is nu uitgerust met vele extra opties en mogelijkheden. 

Interieur

Het interieur van de nieuwe Volkswagen Beetle is voorzien van een even strak design als de buitenzijde. De unieke sfeer proef je terug in onder andere het dashboard, dat is meegespoten in de carrosseriekleur. Ook op het gebied van techniek en innovatie is er voldoende te beleven in de nieuwe Beetle. Zo is hij standaard uitgerust met een boordcomputer waarmee u meteen het verbruik, de kilometerstand en de service-interval tussen de tellers in ziet staan. In de basisuitrusting zit tevens een extra meterset, waarmee u direct de turbodruk en olietemperatuur checkt. Voor de echte liefhebber dus!

Motoren

De nieuwe Volkswagen Beetle wordt standaard geleverd met 1.2 TSI benzinemotor die 105 pk / 77kW produceert! Uiteraard kunt u ook kiezen voor wat meer vermogen in de vorm van een 1.4 TSI benzinemotor met 150pk / 110kW vermogen.

Uitrusting

De nieuwe Volkswagen Beetle is enkel leverbaar als Exclusive Series, en dat betekent heel veel goeds! Een instapmodel? Daar doen we niet aan. Daarom is de Beetle Exclusive Series standaard uitgerust met onder andere:

  • 17″ Lichtmetalen velgen
  • Cruise Control
  • Airconditioning
  • LED- achterlichten
  • Radio en multimediasysteem met kleuren touchscreen

Daarnaast kunt u optioneel kiezen voor een 400 Watt Fender audiosysteem, parkeersensoren en een intelligent panoramadak.

Beetle Denim

In 1973 introduceerde Volkswagen de succesvolle ‘Jeans- uitvoering’  van de Beetle. Bijna een halve eeuw later introduceren we de Beetle Denim! Net zo stijlvol, en nog rijker uitgerust.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op

Welke uitvoering kiest u?Volkswagen Beetle

Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen!

nieuwe volkswagen beetle2

Financier deze Volkswagen Beetle met een persoonlijke lening met 6,99% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Volkswagen Beetle direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Beetle