ID.5 nu beschikbaar voor een proefrit

De Volkswagen ID.5 is gearriveerd op onze locaties in Doetinchem en Hengelo! Uiteraard is de coupé-variant van de ID.4 direct beschikbaar voor een proefrit. Op deze pagina vindt u verdere informatie over de ID.5. Mocht u de ID.5 graag in levende lijven willen bewonderen, kunt u zich via onderstaande button aanmelden.

De Volkswagen ID.5 is volledig elektrisch en is de eerste SUV-coupé van het merk dat grote ambities heeft op het gebied van elektrisch rijden. In 2050 wil Volkswagen namelijk CO2-neutraal zijn en daarvoor wil de grootmacht al het meest populaire elektrische merk zijn.

Eerste elektrische SUV-coupé

De ID.5 wordt gezien als de eerste echte elektrische SUV-coupé van Volkswagen en wordt verder op de markt gezet als een sportieve gezinsauto. De afkorting GTX na ID.5 geven aan dat de uitvoering voor extra sportiviteit staat. De ID.5 GTX krijgt namelijk zowel op de voor- als achteras een elektromotor waardoor het model vierwielaangedreven is. Mede hierdoor worden extra krachtige rijprestaties met de ID.5 GTX mogelijk. Als we kijken naar de reeds uitgebrachte GTX modellen van de ID.4, dan verwachten wij dat de auto over minimaal 299 pk gaat beschikken.

Het uiterlijk van de ID.5 uit zich, mede dankzij de vloeiende lijnen en grote wielen, zowel sportief als stijlvol.

Nu te bestellen vanaf € 50.990

De Volkswgen ID.5 is nu te bestellen bij onze Volkswagen-vestigingen in Aalten en Doetinchem. Het elektrische topmodel heeft standaard de beschikking over het grote 77 kWh accupakket en is er vanaf € 48.590. Onze Volkswagen-adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van een maatwerk offerte. 

  • Volkswagen ID.5 Pro vanaf € 50.990
    • 128 kW / 174 pk vermogen
  • Volkswagen ID.5 Pro vanaf € 52.690
    • 150 kW / 204 pk vermogen
  • Volkswagen ID.5 GTX vanaf € 58.590
    • 220 kW / 299 pk vermogen
Info | Offerte | Configuratiecode delen Zelf de ID.5 samenstellen

Afmetingen

De Volkswagen ID.5 beschikt ondanks zijn sportieve uitstraling en daklijnen, toch over afmetingen die kenmerkend zijn voor een ruime SUV. Ter vergelijking hebben we voor u de afmetingen van ID.4 overzichtelijk erbij genooterd. De afmetingen van de ID.5 zijn als volgt:

Model ID.5 ID.4
Lengte 4599 mm 4584 mm
Breedte 1852 mm 1852 mm
Hoogte 1615 mm 1631 mm
Spoorbreedte voor 1587 mm 1587 mm
Spoorbreedte achter 1567 mm 1567 mm
Draaicirkel 10.2 m 10.2 m

 

Actuele voorraad Volkswagen ID.5 bij DAGO

ID.5 Pro en GTX

De Volkswagen ID.5 is leverbaar in de Pro- en GTX-uitvoering. De ID.5 Pro is het zeer complete instapmodel met o.a. Adaptive Cruise Control, Lane Assist en draadloze smartphone integratie. Via de achterwielen wordt een vermogen van 128 kW / 174 pk (optioneel 150 kW / 204 pk) overgebracht op het wegdek. De krachtige acceleleratie wordt mogelijk gemaakt door de het 77 kWh sterke accupakket, dat mede goed is voor een actieradius van 516 km (WLTP). 

De sportieve ID.5 GTX wordt gekenmerkd door zijn riante uitrusting en sportieve prestaties. Dankzij een vermogen van 299 pk en vierwielaandrijving wordt zijn sportieve uitstraling omgezet in sportief rijgedrag, als u daarvoor kiest natuurlijk. Dankzij de Matrix LED-koplampen, rode stiksels en speciale bumpers bent u verzekerd van een samenstelling waar je u tegen zegt. De actieradius van de GTX-uitvoering is volgens de WLTP-cyclus vastgesteld op 491 km.

Uw ID.5

De ID.5 is per direct beschikbaar voor een proefrit. De prijslijst hebben wij reeds ontvangen van Volkswagen Nederland en is hieronder te downloaden. Prijswijzigingen uiteraard voorbehouden. Wilt u de ID.5 thuis eerst zelf samenstellen? Ga dan naar de website van Volkswagen en maak de ID.5 geheel naar uw eigen wens. Na afloop van de configuratie krijgt u een code. Deze kunt u met ons delen en op basis daarvan kunnen wij u van een offerte voorzien!

ID.5 prijslijst

Info | Offerte | Afspraak | Configuratiecode delen

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Plan uw proefrit

Foto's van de ID.5