Volkswagen heeft de eerste officiële foto's van de Volkswagen ID.5 GTX vrijgegeven. De Volkswagen ID.5 is volledig elektrisch en is de eerste SUV-coupé van het merk dat grote ambities heeft op het gebied van elektrisch rijden. In 2050 wil Volkswagen namelijk CO2-neutraal zijn en daarvoor wil de grootmacht al het meest populaire elektrische merk zijn.

Eerste elektrische SUV-coupé

De ID.5 wordt gezien als de eerste echte elektrische SUV-coupé van Volkswagen en wordt verder op de markt gezet als een sportieve gezinsauto. De afkorting GTX na ID.5 geven aan dat de uitvoering voor extra sportiviteit staat. De ID.5 GTX krijgt namelijk zowel op de voor- als achteras een elektromotor waardoor het model vierwielaangedreven is. Mede hierdoor worden extra krachtige rijprestaties met de ID.5 GTX mogelijk. Als we kijken naar de reeds uitgebrachte GTX modellen van de ID.4, dan verwachten wij dat de auto over minimaal 299 pk gaat beschikken.

Het uiterlijk van de ID.5 uit zich, mede dankzij de vloeiende lijnen en grote wielen, zowel sportief als stijlvol.

Nu te bestellen vanaf € 48.590

De Volkswgen ID.5 is nu te bestellen bij onze Volkswagen-vestigingen in Aalten en Doetinchem. Het elektrische topmodel heeft standaard de beschikking over het grote 77 kWh accupakket en is er vanaf € 48.590. Onze Volkswagen-adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van een maatwerk offerte. 

  • Volkswagen ID.5 Pro vanaf € 48.590
    • 128 kW / 174 pk vermogen
  • Volkswagen ID.5 Pro vanaf € 50.090
    • 150 kW / 204 pk vermogen
  • Volkswagen ID.5 GTX vanaf € 55.690
    • 220 kW / 299 pk vermogen
Aanmelden ID.5 nieuwsbrief Info | Offerte | Configuratiecode delen

Afmetingen

Op het moment van schrijven hebben wij helaas nog geen lengte, breedte en hoogte afmetingen voor u. Wanneer wij deze ontvangen, dan zullen wij dat uiteraard met u communiceren. Wel communiceert Volkswagen een sportieve gezinsauto zal worden. Hierdoor kunnen we ervan uitgaan dat de auto in ieder geval plaats en ruimte biedt aan 5 personen. 

Actieradius

Er is reeds gecommuniceerd dat de Volkswagen ID.5 GTX met vierwielaandrijving op de markt zal verschijnen. Het model krijgt 299 pk en een 77 kWh accupakket. In combinatie met het gekozen accupakket van 77 kWh zal een actieradius tot 491 kilometer mogelijk moeten zijn. Uiteraard is dit afhankelijk van vele invloeden, denk hierbij aan het rijgedrag, weer en gekozen opties. Het nieuwe model is direct uitgevoerd met alle nieuwe technieken en kan ook op afstand updates ontvangen. De ID.5 Pro uitvoeringen hebben een maximale actieradius van 516 kilometer volgens WLTP.

Prijs en bestellen

De ID.5 is per direct te bestellen en zal medio maart 2022 in onze showroom staan. De prijslijst hebben wij reeds ontvangen van Volkswagen Nederland en is hieronder te downloaden. Prijswijzigingen uiteraard voorbehouden. Wilt u de ID.5 thuis eerst zelf samenstellen? Ga dan naar de website van Volkswagen en maak de ID.5 geheel naar uw eigen wens. Na afloop van de configuratie krijgt u een code. Deze kunt u met ons delen en op basis daarvan kunnen wij u van een offerte voorzien!

Prijslijst ID.5 downloaden

Info | Offerte | Afspraak | Configuratiecode delen

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Blijf op de hoogte van de ID.5!

U mag mij*

Foto's van de ID.5