De beste occasionsDas WeltAuto

DSCN0789
Wanneer u kiest voor een Das WeltAuto bij Autobedrijf DAGO voorkomt u verrassingen. De occasions die wij aanbieden dragen allen het keurmerk Das WeltAuto en hiermee koopt u een occasion met negen zekerheden. De historie van alle auto’s is bekend en de auto is volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle afleveringsgegevens en onderhoudsgegevens van de occasions. Kortom: Een occasion met zekerheid.

Das WeltAuto is niet alleen het merk wat staat voor een betrouwbare Volkswagen occasion, ook SEAT en ŠKODA vallen onder dit label. Voor deze merken gelden dus dezelfde garanties als hieronder beschreven. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder onze voorraad.

Bekijk hier onze Das WeltAuto voorraad

 

Aantrekkelijke inruilDas WeltAuto inruil

Wanneer u kiest voor een Das WeltAuto occasion bij Autobedrijf DAGO, zullen wij altijd een aantrekkelijke inruilprijs voor uw huidige auto bieden. Ook wanneer u uw Das WeltAuto weer inruilt voor een andere auto is het vanzelfsprekend dat wij ook voor deze auto weer een correcte prijs bieden. Zo helpen we elkaar!

 

 Proefrijden in uw Das WeltAutoDas Weltauto proefrijden

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kunt u altijd een proefrit maken in de door u gekozen Das WeltAuto. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, ook als u twijfelt tussen bepaalde auto’s. U krijgt alle gelegenheid om de juiste beslissing te nemen en de auto op de proef te stellen.

 

 De 130-puntencheckDas WeltAuto 130 puntencheck

Een gebruikte auto krijgt bij ons pas het label Das WeltAuto als de auto op 130 punten gecontroleerd en goedgekeurd is. Onze selectie auto’s worden eerst getest, gekeurd en vernieuwd totdat zij voldoen aan de standaarden van een Das WeltAuto. Op die manier hoeft u zich dus geen zorgen te maken over verborgen gebreken.

Das WeltAuto optisch-in-topconditie

Optisch in topconditie

U kunt er vanuit gaan dat uw droomauto onder het label Das WeltAuto geen krasjes of deukjes heeft. U kunt er altijd vanuit gaan dat de auto optisch in topconditie is. Onze Das WeltAuto occasions worden vakkundig gereconditioneerd en compleet gereinigd. U weet dus wat u koopt en hoeft niet om te kijken naar schades of krassen.

 12 maanden garantieDas WeltAuto 12-maanden-garantie

Wij zijn zeker van de kwaliteit van onze Das WeltAutos. Daarom krijgt u bij Autobedrijf DAGO één jaar lang de officiële Volkswagen-garantie. Ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt in dat jaar. Binnen deze garantieperiode verzorgt Autobedrijf DAGO kostenloos de reparatie of vervanging van niet functionerende onderdelen als gevolg van een materiaal en/of fabricagefout. Deze dekking geldt in heel Europa! Als garantiebewijs ontvangt u bij aflevering een Das WeltAuto- certificaat, hierop vindt u een beschrijving van de bovengenoemde garantieregeling. Om gebruik te kunnen maken van deze garantieregeling moet uw Das WeltAuto wel in onderhoud zijn bij een officiële dealer. Wij hebben vertrouwen in onze auto’s. En een beter bewijs hiervoor is er niet! U geniet zonder zorgen.

 Financiering of verzekering?Das WeltAuto financiering

Heeft u de perfecte auto gevonden? Maar wilt u de betaling spreiden? Geen probleem! Bij Autobedrijf DAGO adviseren wij u graag over onze financieringsproducten en de mogelijkheden van de Volkswagen Bank. Op die manier kunt u uw gekozen auto rijden met lage maandlasten.

Originele accessoires op uw Das WeltAutoDas WeltAuto orginele-accesoires

Uw perfecte Das WeltAuto gevonden? Maar mist hij nét die strakke wielen of mooie uitlaat? Geen zorgen! Autobedrijf DAGO adviseert u vrijblijvend over de mogelijkheden van originele accessoires. Of het nu gaat om infotainment, die mooie velgen of een andere bekleding, geen brug is te ver! Bovendien bieden wij u voordelige tarieven.

 

Das WeltAuto 14-dagen-omruil

 14 dagen omruilgarantie

Bent u toch niet helemaal tevreden over de aankoop van uw Das WeltAuto? Dan kunt u uw auto binnen 14 dagen omruilen bij Autobedrijf DAGO. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gelijkwaardige andere Das WeltAuto of een hoogwaardigere gebruikte auto. In het laatste geval betaalt u enkel het verschil in prijs bij!

 

 MobiliteitsserviceDas WeltAuto mobiliteitsgarantie

Komt u onverhoopt stil te staan met uw gebruikte auto? Dan is Autobedrijf DAGO er voor u. Wij vinden dat u een autoleven lang recht heeft op hulpverlening bij pech die niet is ontstaan door uw eigen toedoen. Daarom brengt onze Mobiliteitsservice u en uw Das WeltAuto weer veilig thuis.