Actie Vroegboekvoordeel op de nieuwe Polo

Méér luxeExtra informatie
Recentelijk hebben wij een grote partij nieuwe Volkswagen Polo modellen besteld. Een gedeelte daarvan is nog beschikbaar en daarom voor u, extra scherp geprijsd. We hebben op dit moment in Nederland te maken met een grote vraag naar nieuwe Volkswagen Polo modellen en een beperkt aanbod, dus wees er snel bij en profiteer van dit ‘vroegboekvoordeel’ bij DAGO Autogroep.

Bestel nu uw nieuwe Volkswagen Polo en ontvang geen ‘Zon’ garantie maar 50% korting op de verlengde garantie, zo heeft u 4 jaar maximale zekerheid voor slechts € 129. Dit vroegboekvoordeel is van toepassing op de Polo Comfortline en Polo Highline. Daarnaast hanteren wij een extra scherp Private Lease tarief bij vroege boeking: U rijdt dan al een luxe Polo Comfortline vanaf € 319,- per maand op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is tanken.

Eind 2019 maakt u als koper van een nieuwe Volkswagen Polo bij DAGO ook nog eens kans op een reischeque ter waarde van € 1.000! Deze wordt enkel verloot onder alle kopers van een nieuwe Volkswagen Polo bij onze vestigingen in Doetinchem of Aalten.

Kortom de Volkswagen Polo is een bezoek aan onze showroom meer dan waard. U bent van harte welkom!

Volkswagen PoloOpties en extra's