Bent u op zoek naar een ruime, compacte én karaktervolle auto? Dan is de Volkswagen T-Roc waar u naar op zoek bent! De Volkswagen T-Roc beschikt namelijk over alle details van de meeest succesvolle Volkswagen-modellen ooit, van de Golf tot aan de Tiguan; de T-Roc heeft het, en met als resultaat dat de T-Roc een enorm succes is. De hoge zit maakt het plaatje helemaal compleet!

Private Lease vanaf € 389 p/m

U rijdt de T-Roc vanaf € 33.220 uit onze voorraad of in combinatie met een Private Lease abonnement vanaf € 389 per maand. Dit is op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar en betreft een tijdelijke actie! Onze Volkswagen-adviseurs komen graag met u in contact om een voorstel op basis van uw wensen uit te werken. 

€ 1.250 extra inruilpremie

Wilt u uw huidige auto bij ons inruilen? Dat kan natuurlijk. Onze medewerkers maken graag een scherpe inruilprijs voor u. Naast de scherpe inruilprijs ontvangt u bij inruil van uw huidige auto voor een nieuwe T-Roc nog eens € 1.250 extra inruilpremie. 

T-Roc actievoorraad bekijken

Proefrit | Info | Offerte | Wij helpen u graag!

T-Roc aanvraag

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Volkswagen T-Roc

De Volkswagen T-Roc is dankzij de compactheid en de hoge zit een erg gewilde auto. Het model is met drie verschilende motoren uit te rusten, namelijk 1.0 TSI (handgeschakeld), 1.5 TSI (DSG-automaat en handgeschakeld) en 2.0 TSI (DSG-autommaat en 4Motion). De 1.0 TSI motoren zijn tegenwoordig in Nederland er populair, zo populair zelfs dat het de meest verkochte motor is. Wij laten u dan ook graag eens kennis maken met de verschillende motoren. Op onze T-Roc pagina leest u alles over de Volkswagen T-Roc. Denk hierbij aan de verschillende uitvoeringen, afmetingen en specificaties. 

T-Roc pagina bekijken