T-Cross inclusief € 500 gratis brandstof en € 750 inruilpremie

De Volkswagen T-Cross is de nieuwste SUV van Volkswagen en is tevens de meest compacte. Op alle fronten is de T-Cross de baas en weet zich in elke situatie raad. De T-Cross mag dan wel compact zijn, maar dat wil niet zeggen dat het model niet ruim is. De T-Cross is gebouwd op het MQB-platform van Volkswagen en daardoor is de SUV verrassend ruim en flexibel. De kofferbakinhoud bedraagt maar liefst 385 liter en kan zelfs vergroot worden naar 455 liter.

€ 500 brandstof cadeau

Diverse T-Cross modellen uit onze grote voorraad zijn voorzien van een brandstofkaart ter waarde van € 500. Kiest u voor een van deze modellen, dan ontvangt u van ons € 500 brandstof cadeau. Zo rijdt u de eerste maanden op kosten van ons! 

€ 750 inruilpremie

De € 500 gratis brandstof is echter nog niet alles. Bij de aanschaf van een T-Cross op de geselecteerde voorraad ontvangt u ook nog eens een extra inruilpremie ter waarde van € 750! Indien u uw huidige auto bij ons inruilt, komt er naast de bestaande inruilwaarde een extra premie van € 750 bovenop. De inruilpremie is niet geldig in combinatie met Private Lease. Vraag onze Volkswagen-adviseurs naar de voorwaarden. 

Proefrit?

Ook in deze tijd laten wij u graag kennismaken met de nieuwe SUV van Volkswagen. Uiteraard doen wij dit geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Dat wil zeggen dat wij de auto desinfecteren en gepaste afstand houden. Lees er hier meer over en plan hier uw proefrit in. 

T-Cross voorraad bekijken Contact opnemen.

Onze T-Cross voorraad met voordeel

Bekijk de T-Cross