T-Cross inclusief € 500 gratis brandstof en € 750 inruilpremie

De Volkswagen T-Cross is de nieuwste SUV van Volkswagen en tevens de meest compacte. Op alle fronten is de T-Cross de baas en weet zich in elke situatie raad. De T-Cross mag dan wel compact zijn, maar dat wil niet zeggen dat het model niet ruim is. De T-Cross is gebouwd op het MQB-platform van Volkswagen en daardoor is de SUV verrassend ruim en flexibel. De kofferbakinhoud bedraagt maar liefst 385 liter en kan zelfs vergroot worden naar 455 liter.

€ 500 brandstof cadeau

Diverse T-Cross modellen uit onze grote voorraad zijn voorzien van een brandstofkaart ter waarde van € 500. Kiest u voor een van deze modellen, dan ontvangt u van ons € 500 brandstof cadeau. Zo rijdt u de eerste maanden op kosten van ons! 

€ 750 inruilpremie

De € 500 gratis brandstof is echter nog niet alles. Bij de aanschaf van een T-Cross op de geselecteerde voorraad ontvangt u ook nog eens een extra inruilpremie ter waarde van € 750! Indien u uw huidige auto bij ons inruilt, komt er naast de bestaande inruilwaarde een extra premie van € 750 bovenop. De inruilpremie is niet geldig in combinatie met Private Lease. Vraag onze Volkswagen-adviseurs naar de voorwaarden. 

Proefrit?

Ook in deze tijd laten wij u graag kennismaken met de nieuwe SUV van Volkswagen. Uiteraard doen wij dit geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Plan hier uw proefrit in. 

T-Cross voorraad bekijken Contact opnemen.

Onze T-Cross voorraad met voordeel

Bekijk de T-Cross