Die eerste indruk... daar worden we vaak als eerste op beoordeeld en blijft tevens lang hangen, of we dat nou willen of niet... Met de Volkswagen Polo R-Line Edition weten we zeker dat u een goede én sportieve eerste indruk achterlaat. Speciaal voor de sportievelingen onder ons hebben wij de Volkswagen Polo R-Line Edition in het leven geroepen. Deze uitvoering is gebaseerd op de Volkswagen Comfortline, maar heeft tegen een geringe meerprijs een extra sportieve touch gekregen. 

Wat de Volkswagen Polo R-Line Edition heeft:

De R-Line Edition heeft de sportieve 16 inch lichtmetalen velgen 'Sebring' als extra ten opzichte van de Polo Comfortline. Ook is de auto uitgevoerd met een R-Line Exterieurpakket. In dit sportieve pakket zijn R-Line bumpers, R-Line grille, R-Line logo's, R-Line dakspoilers en R-Line zijdorpels inbegrepen. Om het helemaal compleet te maken zijn de zijruiten achter en achterruit ook nog eens getint. Zo heeft u altijd die eerste sportieve indruk!

Vanaf € 23.090 of € 325 per maand
De sportief uitgevoerd Polo is er nu vanaf € 23.090 of vanaf € 325 per maand. Het genoemde maandbedrag is op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Op korte termijn arriveert er een mooie voorraad R-Line Editions op onze vestigingen in Aalten en Doetinchem. Deze kunt u direct rijden! Mocht u de auto zelf samen willen stellen, dan is dat natuurlijk mogelijk. Onze Volkswagen-adviseurs in Aalten en Doetinchem helpen u graag verder!
+ € 750 extra inruilvoordeel
Bent u van plan om uw huidige auto in te ruilen voor een nieuwe Volkswagen Polo? Dan ontvangt u bovenop de inruilwaarde van uw auto nog eens € 750 extra inruilvoordeel.
Offerte | Proefrit | Info | Afspraak Voorraad Polo

Wij staan voor u klaar!

Info | Offerte | Afspraak | Proefrit

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Nog meer Polo voordeel

Niet alleen de Polo R-Line Editions zijn scherp geprijsd. De Polo is er nu vanaf € 21.590 of € 309 per maand. Wij hebben een ruim Polo aanbod. Kijk gerust door onze voorraad en vraag een proefrit of voorstel aan. Onze Volkswagen-adviseurs maken graag met u een afspraak om u aan de gewenste Polo te helpen!

Polo voorraad bekijken