Actie De nieuwe Passat en Passat Variant

Méér luxeExtra informatie
Je bent altijd onderweg. Naar werk, boodschappen doen en je wilt ook tijd vrijmaken om met je gezin leuke dingen te doen. Gelukkig helpt de nieuwe Passat je een handje. Dankzij comfortabele features die een stap dichterbij autonoom rijden komen en het premium design is elke rit in de nieuwe Volkswagen een moment voor jezelf. De nieuwe Passat en Passat Variant is dit najaar bij ons te zien in de showroom en vanaf nu te bestellen.

Slimme innovaties

De slimme innovaties op de Passat en Passat Variant geven je een voorproefje van hoe rijden in de toekomst zal zijn: intuitief en altijd verbonden.
Je geniet van al dit comfort met de IQ. Drive Assistentieystemen, zoals o.a. Travel Assist waarmee je een stap zet richting het mogelijk maken van autonoom rijden

LED Matrix koplampen

De optionele LED Matrix koplampverlichting is niet alleen qua design indrukwekkend. De verlichting beweegt met je mee wanneer je een bocht instuurt en past zich aan op basis van tegemoetkomend verkeer. Het hele design van de Passat ademt elegantie, comfort en vertrouwen uit.

Plug in Hybrid

De plug in hybrid versie van de Passat Variant is terug van weggeweest. Met een grotere actieradius dan voorheen rijd je nu tot 55 kilometer volledig elektrisch. Korte afstanden rijdt de GTE dus helemaal emissievrij. Binnenkort te bestellen

De nieuwe Passat Variant

passat variant nieuw

Vanafprijs € 45.335
Bijtelling per maand € 309

De nieuwe Passat Limousine

passat limousine nieuw

Vanafprijs € 42.840
Bijtelling per maand € 292

Volkswagen Opties en extra's