Volkswagen trakteert!

Dit jaar is het groot feest: Volkswagen bestaat 75 jaar, wat natuurlijk een prachtige mijlpaal is. Om dit te vieren, trakteren wij op speciale feestacties: zo hebben we speciale Private Lease acties en nóg meer inruilvoordeel op uw nieuwe Volkswagen. Profiteer nu van extra veel voordeel!

Onze speciale "75 Editions" van uw favoriete Volkswagen model

Bij een 75ste verjaardag kunnen de speciale edities van jouw favoriete Volkswagen model natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben we, om dit mooie feest samen te vieren, de 75 Editions de Volkswagen, bijvoorbeeld deze mooie Volkswagen T-Roc.

Onze speciale T-Roc Life 75 Edition

Het nieuwe jasje van de T-Roc staat hem heel goed. Hij is rijker. Slimmer. Eigenzinniger. Een onmiskenbare SUV waar u absoluut niets te kort komt.

 

Extra's bovenop de T-Roc Life

·         Velgen 'Valencia', 17 inch lichtmetaal**

·         Digital Cockpit Pro, 26 cm

·         Achteruitrijcamera

·         Zijruiten achter en achterruit getint

 

Vanaf € 35.575 of Private Lease vanaf € 479 p.m.*

Benieuwd naar andere modellen van onze Private lease? Bekijk dan hier ons aanbod.

Stel uw T-Roc samen

Meer Volkswagen Private Lease acties

Naast de T-Roc bieden wij nog meer Volkswagen Private Lease deals.

Met Private Lease van DAGO Powered by Huiskes-Kokkeler rijdt u voordelig voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw favoriete Volkswagen. Dat betekent: wegenbelasting, verzekering, APK en natuurlijk het genot van Volkswagen samen voor een vast maandbedrag. Het enige waar uw aan hoeft te denken, is tanken of laden. Kies hieronder uw favoriete Volkswagen model en rijd binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen!

Ontdek de Private Lease acties

Nóg meer inruilvoordeel op uw nieuwe Volkswagen bij DAGO Powered by Huiskes-Kokkeler

Toe aan een nieuwe Volkswagen? Dan is dit het moment om van onze actie gebruik te maken. Om het 75-jarige bestaan van Volkswagen te vieren, komt er bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Alle redenen dus om voor Volkswagen te kiezen. Bekijk hier hoeveel u kunt besparen op uw gewenste model.

Polo € 775
Taigo € 1.075
T-Cross € 1.075
T-Roc € 1.075

Extra feestelijke acties

Feestelijke tarieven Volkswagen Financial Lease

Ook met Financial Lease hebben we nu extra aantrekkelijke prijzen bij DAGO Powered by Huiskes-Kokkeler. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Scherpe acties op accessoires

Om uw Volkswagen helemaal af te maken, bieden we nu ook mooie kortingen op accessoires.

Bestel uw accessoires hier

Actievoorwaarden

Actieperiode zolang de voorraad strekt. Onder voorbehoud van fouten, beschikbaarheid en prijswijzigingen. Genoemde vanafprijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 kilometers, tenzij anders aangegeven in de configurator. Onder voorbehoud van fouten, beschikbaarheid en prijswijzigingen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Lees meer over het Keurmerk Private Lease op de website van het keurmerk