Als Volkswagen-rijder kunt u gebruik maken van enkele handige online tools. Autobedrijf DAGO heeft er een paar voor u op een rijtje gezet.

Mijn Volkswagen app

De 'Mijn Volkswagen App' is een nieuwe innovatie van Volkswagen! Met deze app staat u continue in verbinding met uw Volkswagen. Lees hier alle details en mogelijkheden. Heeft u vragen of opmerkingen? Lees er hier alles over of neem contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag! 

Wat is de Mijn Volkswagen App?

Met de 'Mijn Volkswagen App' staat u direct in verbinding met uw Volkswagen. Het is in feite een applicatie op uw telefoon die precies aangeeft wat de status is van uw auto. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig kijken wat de kilometerstand is, hoeveel brandstof u nog overheeft, waar u precies hebt gereden en of de auto op slot staat. Erg handig voor thuis en onderweg dus! Daarnaast heeft de app ook een toegevoegde waarde op het gebied van Onderhoud en Reparatie. Met de Mijn Volkswagen App kunt u namelijk precies zien wanneer de auto onderhoud moet hebben, en of er een lampje brandt op het dashboard.

Bekijk onderaan de pagina een video waarin precies wordt uitgelegd wat u precies kunt met de Mijn Volkswagen App.

Kort samengevat
  • Uw auto deelt gegevens met uw smartphone
  • Niet gebruiken tijdens het rijden!
  • Uw privacy staat op de eerste plek. U heeft controle over alle gegevens, zo kunt u zelf de historische ritgegevens verwijderen.

Telefoon koppelen

Eenvoudig handsfree bellen dankzij een Bluetoothverbinding. Met de infotainmentsystemen van Volkswagen is het mogelijk. De instructies kunt u hier bekijken. 

Volkswagen Service-app

Volkswagen heeft een handige service app gemaakt die u snel inzicht geeft in wat u moet doen bij pech onderweg. Brandt er een waarschuwingslampje? In één oogopslag weet ú wat wijsheid is: doorrijden of de dealer bellen. Werkplaatsafspraak inplannen? Dat kan snel en direct in de planner DAGO. Heeft u een aanrijding gehad? U kunt direct het schadeformulier van u en uw tegenpartij invullen. Download hier de service-app voor iPhone en hier voor Android. 

Navigatie update

Tijd voor een update van de kaarten in uw navigatiesysteem? Het wegennet is constant in verandering. Dan is het fijn om de meest actuele kaarten te hebben. Volkswagen biedt updates aan voor al haar navigatiesystemen. Bekijk hier de navigatie updates.

De 'Mijn Volkswagen app'